Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Стільчик для годування Kinderkraft Livy Aster Pink (KHLIVY00PNK0000)

Код товару: 312533
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Kinderkraft
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Стільці для годування Стільчик для годування Kinderkraft Livy Aster Pink (KHLIVY00PNK0000)

Практичний піднос - великий і широкий. Він має протиковзку накладку, яку можна мити в посудомийній машині. Вона також запобігає переміщенню тарілки під час їжі.
5-точкові ремені. Регульовані ремені з пряжкою гарантують, що навіть непосидючий і рухливий малюк буде в безпеці під час гри в стільчику.
Міцна конструкція. Поєднання сталі та алюмінію надає конструкції стійкість та міцність. Широка відстань між ніжками запобігає хитання стільця.
Безпечно для їжі. Силіконовий піднос повністю безпечний (BPA FREE) - можна їсти прямо з нього і мити його в посудомийній машині.
Стандарти. Відповідає стандартам EN 12790 для шезлонгів, EN 14988 для стільців для годування, EN 17191 для стільців до 14 років та EN 12520 для стільців для дорослих.

Ціна: 6966 грн
шт

Опис товару Стільчик для годування Kinderkraft Livy Aster Pink (KHLIVY00PNK0000)

Познайомтеся з Kinderkraft Livy - універсальним стільчиком для годування 3 в 1, який супроводжуватиме вашу дитину з перших спроб самостійної їжі до виконання домашніх завдань. Навантаження до 110 кг дозволяє взяти дитину на коліна, щоб нагодувати її або допомогти їй з малюванням. Livy - це інноваційне поєднання принципів ергономіки та сучасного дизайну від нідерландських дизайнерів Баса Оттена та Камілл де Шреде. Широке, регульоване по глибині сидіння та профільована спинка підтримують правильне положення сидячого. Завдяки регулюванню висоти дитина зможе брати участь у повсякденному житті вашої родини за кухонним столом. Livy – це стільчик на довгі роки. Як тільки ваша дитина виросте зі стільчика для годування, ви можете кількома рухами перетворити його на стілець для старшої дитини і підлітка. Він забезпечить відмінну підтримку хребту, що росте, протягом усього терміну експлуатації.

Стільчик для годування Kinderkraft Livy Aster Pink (KHLIVY00PNK0000) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Стільчик для годування Kinderkraft Livy Aster Pink (KHLIVY00PNK0000) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Стільці для годування купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Стільці для годування и купити Стільчик для годування Kinderkraft Livy Aster Pink (KHLIVY00PNK0000) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Стільчик для годування Kinderkraft Livy Aster Pink (KHLIVY00PNK0000)

Тип Стільчик для годування
Половина дитини Дівчинка
Матеріал Матеріал конструкції: алюміній та сталь.
Матеріал: поліпропілен.
Матеріал коврика: силікон.
Матеріал подушки сидіння: поліестер.
Задня спина Ні
Колеса Ні
Регулювання висоти 4 позиції
Розміри та вага Розміри: ширина – 47 см., довжина – 60 см., висота – 82 см.
Вага: 7,3 кг
Забарвлення Рожевий

* Технічні характеристики Стільчик для годування Kinderkraft Livy Aster Pink (KHLIVY00PNK0000) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Стільчик для годування Kinderkraft Livy Aster Pink (KHLIVY00PNK0000)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kinderkraft Livy Aster Pink (KHLIVY00PNK0000)

Код товару: 312531
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 312536
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 312535
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →