Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Стільчик для годування Kinderkraft Lastree Beige Wood (KHLAST00BEGW000)

Код товару: 231563
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Kinderkraft
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Стільці для годування Стільчик для годування Kinderkraft Lastree Beige Wood (KHLAST00BEGW000)

Kinderkraft Lastree - це не звичайний стільчик для годування. Він з перших днів життя дитини виконує функцію високого шезлонгу, щоб малюк міг брати участь у житті сім'ї. Коли дитина підросте, Lastree перетворюється на стільчик для годування. Завдяки широкому діапазону регулювання він буде дитині аж до 3 років (максимальне навантаження до 15 кг). Зручні коліщатка дозволяють легко переміщати стільчик, а сучасний візерунок під мармурову мозаїку у поєднанні з класичним дизайном означає, що Ластрі підійде до багатьох інтер'єрів.

Ціна: 6966 грн
шт

Опис товару Стільчик для годування Kinderkraft Lastree Beige Wood (KHLAST00BEGW000)

Kinderkraft Lastree - це не звичайний стільчик для годування. Він з перших днів життя дитини виконує функцію високого шезлонгу, щоб малюк міг брати участь у житті сім'ї. Коли дитина підросте, Lastree перетворюється на стільчик для годування. Завдяки широкому діапазону регулювання він служитиме дитині аж до 3 років (максимальне навантаження до 15 кг). Зручні коліщатка дозволяють легко переміщати стільчик, а сучасний візерунок під мармурову мозаїку у поєднанні з класичним дизайном означає, що Ластрі підійде до багатьох інтер'єрів.

Стільчик Lastree 2 в 1 виконує функції шезлонгу (для дітей до 9 кг). Широке, м'яке сидіння дозволить малюкові скласти компанію батькам у повсякденних справах. Шезлонгможна встановити в низькому або високому положенні. У свою чергу, спинка, що регулюється до положення лежачи, надасть малюкові можливість комфортного відпочинку в будь-який час.
Також він виконує функцію розкладного стільця для годування (для дітей до 15 кг). Висоту сидіння можна встановити на 5-ти рівнях, а додаткова підставка для ніг забезпечить відповідну підтримку маленьким ніжкам.
У комплект входить дуга з двома іграшками, які зацікавлять дитину і мотивуватимуть її витягувати ручки вгору. Іграшки різної фактури стимулюють розвиток дотику, при цьому приносячи малюку багато задоволення.
Шезлонг-стульчик для годування має спинку, яку можна встановити в 3-хпозиціях. У функції шезлонгу її можна розкласти до позиції лежачи, завдяки чому малюк зможе відпочити після емоційної зустрічі. Найвища позиція спинки призначена для функції стільця для годування. Ластрі адаптується до потреб вашої дитини за лічені хвилини!
На що був би схожий стільчик для годування без пристойного підносу, який можна зняти і швидко вичистити? У цій моделі піднос встановлюється на 3-х різних відстанях від сидіння, а за потреби його можна повністю демонтувати.
Малюки ростуть напрочуд швидко – саме тому стільчик оснащений регульованою підставкою для ніг, яка забезпечує відповідну підтримкумаленьким ніжкам. Без проблем відрегулюєш його відповідно до зростання дитини.
Стільчик для годування має в комплекті додаткову підставку для ніг для найменших діток. Завдяки їй комфорт лежання, гри чи науки самостійного прийому їжі буде ще вищим.
Стільчик можна з легкістю скласти і поставити в кутку кухні або їдальні. Щоб зменшити його розмір, можна повністю зняти піднос і прикріпити його до ніжок – стільчик займатиме ще менше місця.
Завдяки двосторонньому вкладишу вигляд стільця змінюється за лічені хвилини. Одна сторона вкладки виконана в класичному білому кольорі, який ідеально підійде для шезлонгу. На другу нанесено моднийвізерунок під мармурову мозаїку, який пожвавить будь-яке приміщення. Вкладиш легко чиститься, що особливо важливо при перших спробах самостійного прийому їжі.
Lastree обладнаний надійними 5-точковими ременями безпеки. Вони регульовані, міцні та перестібаються на 2 висоти. Забезпечують вашій дитині безпеку та комфорт як під час лежання у шезлонгу, так і під час сидіння у стільчику.
Ваша дитина любить їсти скрізь, тільки не в їдальні? Наразі це не проблема. Завдяки коліщаткам, які можна прикріпити до ніжок стільчика, ви швидко пересунете стільчик із кімнати в кімнату. Безшумні та м'які коліщатка не дряпають підлогу.
З зворотного боку спинки знаходиться додаткова кишеня длядрібниць. Помістяться там вологі серветки, улюблений ведмедик чи марлеві пелюшки.
Малюк забруднився морквою? А може, знову пролив сік на тацю? Якщо вам потрібні серветки, запасна соска або слиняв під рукою, то вам напевно сподобається кошик під сидінням. У ній буде все необхідне для обіду.
Lastree має оббивку з екошкіри. Якщо малюк забруднює стільчик під час обіду, достатньо протерти сидіння та спинку вологою серветкою, а потім витерти насухо. Ви можете легко утримувати його у чистоті роками.

Стільчик для годування Kinderkraft Lastree Beige Wood (KHLAST00BEGW000) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Стільчик для годування Kinderkraft Lastree Beige Wood (KHLAST00BEGW000) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Стільці для годування купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Стільці для годування и купити Стільчик для годування Kinderkraft Lastree Beige Wood (KHLAST00BEGW000) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Стільчик для годування Kinderkraft Lastree Beige Wood (KHLAST00BEGW000)

Тип класичний
Половина дитини хлопчик/дівчинка
Матеріал штучна шкіра, метал, пластик
Задня спина Так
Колеса Так
Регулювання висоти Так
Розміри та вага Розмір спинки: 42,5 x 44,5 см.
Розмір сидіння: 30,5 х 25 см.
Розмір таця: 33 x 51,5 x 3 см.
Вага стільця: 8,5 кг.
Розмір упаковки: 56 x 25,5 x 65 см
Вага в упаковці: 10,2 кг.
Забарвлення коричневий

* Технічні характеристики Стільчик для годування Kinderkraft Lastree Beige Wood (KHLAST00BEGW000) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Стільчик для годування Kinderkraft Lastree Beige Wood (KHLAST00BEGW000)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kinderkraft Lastree Beige Wood (KHLAST00BEGW000)

Код товару: 312531
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 312536
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 312535
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →