Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Автокрісло Kinderkraft Comfort Up Gray (KKCMFRTUPGRY00)

Код товару: 160080
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Kinderkraft
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Автокри Автокрісло Kinderkraft Comfort Up Gray (KKCMFRTUPGRY00)

Вікова група: 9 міс. - 12 років, 9-36 кг (I-II-III); Установка: По ходу руху; Система кріплень: Штатні ремені безпеки; Можливість нахилу: Без нахилу; Власні ремені безпеки: 5-точкові; Підголовник: Регульований за висотою;

Ціна: 3913 грн
шт

Опис товару Автокрісло Kinderkraft Comfort Up Gray (KKCMFRTUPGRY00)

Якщо ви вирішили обзавестися дітьми, тоді вам варто подбати про їхнє безпечне та комфортне переміщення. Автокрісло Kinderkraft Comfort Up Gray (KKCMFRTUPGRY00) спеціально розроблене для таких цілей. У ньому дитина не тільки почуватиметься комфортно, а й безпечно. Тепер ви зможете повністю зосередитися на дорозі, не відволікаючись на вашого малюка, адже крісло захистить його від падінь та ударів.

Надійна система кріплення забезпечить швидке, надійне та просте кріплення, а також унеможливить неправильну установку крісла. Завдяки такій системі ви зможете фіксувати дитину штатними ременями або власними 5 точковими ременями. Також варто звернути увагу на високоякісніматеріали крісла (поліестер), завдяки якому воно прослужить вам довгі роки без ушкоджень.

Автокрісло встановлюється по ходу руху, що дає можливість легко контактувати з дитиною і розважати її музикою, іграшками або іншими способами. До того ж дитина зможе насолодитися прекрасним видом із вікна та дослідити навколишнє середовище.

Крісло Kinderkraft Comfort Up Gray (KKCMFRTUPGRY00) має стильний дизайн і приємну форму, завдяки яким буде чудово виглядати у вашому автомобілі і точно сподобається дитині. Регульований підголівник дозволить визначити комфортне становище виходячи з фізичних особливостей дитини. Купивши крісло зараз, ви не лише забезпечуєтебезпечне та комфортне пересування вашій дитині, але й економіть гроші, адже такої вигідної пропозиції практично не знайти

Автокрісло Kinderkraft Comfort Up Gray (KKCMFRTUPGRY00) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Автокрісло Kinderkraft Comfort Up Gray (KKCMFRTUPGRY00) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Автокри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Автокри и купити Автокрісло Kinderkraft Comfort Up Gray (KKCMFRTUPGRY00) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Автокрісло Kinderkraft Comfort Up Gray (KKCMFRTUPGRY00)

Тип Автокрісло
Групувати I-II-III
Підтримка систем монтажу Isofix Є
Тип інституції По ходу руху
Матеріал Поліестер
Вік 9 міс/12 років
Розміри 41 х 42 х 74 см
Вага 4 кг

* Технічні характеристики Автокрісло Kinderkraft Comfort Up Gray (KKCMFRTUPGRY00) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Автокрісло Kinderkraft Comfort Up Gray (KKCMFRTUPGRY00)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kinderkraft Comfort Up Gray (KKCMFRTUPGRY00)

Код товару: 223896
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 353124
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370277
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →