Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Автокрісло Kinderkraft Comfort Up Black (KKCMFRTUPBLK00)

Код товару: 164915
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Kinderkraft
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Автокри Автокрісло Kinderkraft Comfort Up Black (KKCMFRTUPBLK00)

Вікова група: 9 міс. - 12 років, 9-36 кг (I-II-III); Установка: По ходу руху; Система кріплень: Штатні ремені безпеки; Можливість нахилу: Без нахилу; Власні ремені безпеки: 5-точкові; Підголовник: Регульований за висотою;

Ціна: 3827 грн
шт

Опис товару Автокрісло Kinderkraft Comfort Up Black (KKCMFRTUPBLK00)

Приємна поїздка Якщо ви вирішили придбати дітей, тоді вам варто подбати про їх безпечне і комфортне переміщення. Автокрісло Kinderkraft Comfort Up Black (KKCMFRTUPBLK00) спеціально розроблене для таких цілей. У ньому дитина не тільки почуватиметься комфортно, а й безпечно. Тепер ви зможете повністю зосередитись на дорозі, не відволікаючись на вашого малюка, адже крісло захистить його від падінь та ударів. Надійність та безпека Надійна система кріплення забезпечить швидке, надійне та просте кріплення, а також виключить можливість неправильної установки крісла. Завдяки такій системі ви зможете фіксувати дитину штатними ременями або власними 5 точковими ременями. Також варто звернутиувагу на високоякісні матеріали крісла (поліестер), завдяки якому воно прослужить вам довгі роки без ушкоджень. Приємна особливість Kinderkraft Comfort Up Black (KKCMFRTUPBLK00) Автокрісло встановлюється по ходу руху, що дає можливість легко контактувати з дитиною і розважати її музикою, іграшками або іншими способами. До того ж дитина зможе насолодитися прекрасним видом із вікна та дослідити навколишнє середовище. Фізичні дані Крісло Kinderkraft Comfort Up Black (KKCMFRTUPBLK00) має стильний дизайн і приємну форму, завдяки яким буде чудово виглядати у вашому автомобілі і точно сподобається дитині. Регульований підголівник дозволить визначити комфортне положення виходячиіз фізичних особливостей дитини. Купивши крісло зараз, ви не тільки забезпечуєте безпечне та комфортне пересування вашій дитині, але й економите гроші, адже такої вигідної пропозиції практично не знайти.

Автокрісло Kinderkraft Comfort Up Black (KKCMFRTUPBLK00) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Автокрісло Kinderkraft Comfort Up Black (KKCMFRTUPBLK00) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Автокри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Автокри и купити Автокрісло Kinderkraft Comfort Up Black (KKCMFRTUPBLK00) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Автокрісло Kinderkraft Comfort Up Black (KKCMFRTUPBLK00)

Тип Автокрісло
Групувати 1-2-3 (9-36 кг)
Тип інституції По ходу руху
Кількість моментів кріплення 5
Матеріал Пластик/текстиль
Вік 9 міс. - 12 років
Розміри 41 х 42 х 74 см
Вага 4 кг

* Технічні характеристики Автокрісло Kinderkraft Comfort Up Black (KKCMFRTUPBLK00) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Автокрісло Kinderkraft Comfort Up Black (KKCMFRTUPBLK00)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kinderkraft Comfort Up Black (KKCMFRTUPBLK00)

Код товару: 203223
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 222174
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 316454
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →