Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Коляска/люлька Kinderkraft B-Tour Deep Black (KSBTOU00BLK3000)

Код товару: 304843
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Kinderkraft
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Коляски та колиски Коляска/люлька Kinderkraft B-Tour Deep Black (KSBTOU00BLK3000)

Мрієте про візок, який прослужить вам до досягнення дитиною ваги 22 кг? Хочете, щоб вона поєднувала в собі не тільки зручність в управлінні та комфорт під час їзди, а й елегантний дизайн? Познайомтеся з Kinderkraft B-Tour – багатофункціональним дитячим візком 3 в 1, який змінить ваші прогулянки! Вона має люльку XL типу 2 в 1, яка дозволяє кількома рухами перетворити люльку в прогулянкову коляску. Займає мало місця, а універсальні адаптери, що йдуть у комплекті, дозволяють швидко встановити автокрісло-перенесення на раму коляски.

Ціна: 16813 грн
шт

Опис товару Коляска/люлька Kinderkraft B-Tour Deep Black (KSBTOU00BLK3000)

Коляска B-Tour 3 в 1 поєднує в собі переваги колиски, прогулянкової коляски та Travel System (автокрісла з адаптерами). Призначена для дітей віком до 4 років (максимальне навантаження 22 кг), а завдяки великим надувним колесам підходить для прогулянок як містом, так і лісом. Завдяки покращеній амортизації, міцній сталевій рамі та простому способу складання B-TOUR підійде для будь-якого типу прогулянок. У моделі B-Tour від Kinderkraft великий, глибокий капюшон з можливістю збільшення. Під матеріалом знаходиться панель із сіточкою, що забезпечує приплив повітря для малюка у спекотні дні. Матеріал капюшона водонепроникний і має фільтр UPF50+. Завдяки цьому коляска ідеальна для будь-якого сезону. За комфорт під час їзди також відповідає спинка, що встановлюється в трьох позиціях: від положення сидячи до положення лежачи. Вашій дитині сподобається ця коляска завдяки матеріалам, амортизації і додатковим зручностям, які зроблять кожну прогулянку приємною.

Коляска/люлька Kinderkraft B-Tour Deep Black (KSBTOU00BLK3000) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Коляска/люлька Kinderkraft B-Tour Deep Black (KSBTOU00BLK3000) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Коляски та колиски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Коляски та колиски и купити Коляска/люлька Kinderkraft B-Tour Deep Black (KSBTOU00BLK3000) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Коляска/люлька Kinderkraft B-Tour Deep Black (KSBTOU00BLK3000)

Тип Універсальна 3в1
Вага коляски 13кг
Колеса Гума
Амморс Є
Поворот колеса Передні поворотні
Дисперсійна ручка Є
Ширина шасі 60мм
Кошик для багажу Є
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Коляска/люлька Kinderkraft B-Tour Deep Black (KSBTOU00BLK3000) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Коляска/люлька Kinderkraft B-Tour Deep Black (KSBTOU00BLK3000)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kinderkraft B-Tour Deep Black (KSBTOU00BLK3000)

Код товару: 222333
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 222334
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 222340
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →