Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Kernau KIH 64-4B

Код товару: 213078
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Kernau
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Kernau KIH 64-4B

Варильна поверхня електрична • склокераміка • кількість електричних конфорок: 4 • нагрівальні елементи: індукційні • розміри (ШхГ): 45x52 см • чорний.

Ціна: 14749 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Kernau KIH 64-4B

Кожна конфорка має надзвичайно зручний індикатор залишкового тепла, який попереджає про можливість опіку у разі дотику до поверхні гарячої плити та гарячого посуду. Сенсорне керування, яке є на плиті дозволить швидко і точно вибрати бажану потужність. Захист Auto Stop запобігає пошкодженню плити у разі випадкового її включення, тривалої перерви в роботі, википанню рідини на панель управління або пригорання. Батьківське блокування захищає від зміни налаштувань та включення плити дітьми . Вбудована індукційна плита KIH 64-4B відрізняється практичністю та, перш за все, зручністю використання.

Функція STAND-BY
Після відключення обладнання воно переходить устан сну, завдяки чому споживає всього 0,5 Вт, що значно заощаджує споживання електроенергії.

Таймер
Функція, яка полегшує роботу на кухні та піклується про Вашу зручність. Вона дає можливість запрограмувати час роботи обладнання.

Батьківське блокування
Запобігає увімкненню та вимкненню пристрою маленькими дітьми. Деактивуючи панель керування, функція запобігає випадковій зміні налаштувань та програм.

Функція AUTO POWER
Функція, завдяки якій конфорки автоматично пристосовуються до розміру посуду, внаслідок чого плита споживає абсолютний мінімум енергії, необхідний у процесі приготування.

Установка 400 В
Плитибренду Kernau пристосовані до підключення до мережі з напругою 400 В. Модифікацію підключення може здійснити лише кваліфікований електрик, пристосовуючи обладнання до певної мережі.

Функція AUTO STOP
Функція полягає в автоматичному відключенні плити у разі заливання варильної поверхні. Це виключає ризик пошкодження пристрою.

Функція BOOSTER
Це функція, завдяки якій конфорки мають високу потужність і дають можливість закип'ятити воду або підігріти конкретну страву протягом короткого часу.

Попередження про можливі опіки
Після нагрівання поверхні плити вище 60 °C на панелі управління з'являється буква "Н", яка попереджає проможливості опіку.

Сенсорне управління
Спрощує вибір запланованої програми. Це дуже просто та інтуїтивно зрозуміло. Передня частина пристрою гладка, що дозволяє її легко очищати.

Вбудована поверхня Kernau KIH 64-4B Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Kernau KIH 64-4B в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Kernau KIH 64-4B в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Kernau KIH 64-4B

Тип поверхні електрична
Панель конфорту Склокераміка
Всього пальників, ПК 4 шт
Перемикачі Сенсор
Таймер каміна Є
Газовий контроль -
Матеріал стін -
Автоматичний банк -
Колір панелі конференцій Чорний
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 45x52 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Kernau KIH 64-4B можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Kernau KIH 64-4B

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kernau KIH 64-4B

Код товару: 85941
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 168512
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 254645
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →