Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Kernau KIH 43-3B

Код товару: 215942
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Kernau
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Kernau KIH 43-3B

Варильна поверхня електрична • склокераміка • кількість електричних конфорок: 3 • нагрівальні елементи: індукційні • розміри (ШхГ): 45x52 см • чорний

Ціна: 14276 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Kernau KIH 43-3B

Індукційна варильна поверхня Kernau оснащена 3 зонами приготування їжі та 3 індикаторами залишкового тепла. Має інтуїтивний сенсорний контроль. 9 рівнів потужності дозволять вам оптимально готувати усі страви. Важливо, що плита має захист автоматичної зупинки, щоб запобігти пошкодженню. Варильна поверхня має невелику ширину 45 см, такий розмір дозволить вбудувати прилад на кухні, де мало місця. Крім того, обладнання ідеально підходить до духовки Kernau однакової ширини.

Функція STAND-BY
Після відключення обладнання воно переходить у стан сну, завдяки чому споживає всього 0,5 Вт, що значно заощаджує споживання електроенергії.

Таймер
Функція, яка полегшує роботу на кухні та піклується про Вашу зручність. Вона дає можливість запрограмувати час роботи обладнання.

Батьківське блокування
Запобігає увімкненню та вимкненню пристрою маленькими дітьми. Деактивуючи панель керування, функція запобігає випадковій зміні налаштувань та програм.

Установка 400 В
Плити бренду Kernau пристосовані до підключення до мережі з напругою 400 В. Модифікацію підключення може здійснити лише кваліфікований електрик, пристосовуючи обладнання до певної мережі.

Функція BOOSTER
Це функція, завдяки якій конфорки мають високу потужність і дають можливість закип'ятити воду або підігріти.конкретна страва протягом короткого часу.

Сенсорне управління
Спрощує вибір запланованої програми. Це дуже просто та інтуїтивно зрозуміло. Передня частина пристрою гладка, що дозволяє її легко очищати.

Вбудована поверхня Kernau KIH 43-3B Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Kernau KIH 43-3B в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Kernau KIH 43-3B в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Kernau KIH 43-3B

Тип поверхні Електронне
Панель конфорту Склокераміка
Всього пальників, ПК 3 шт
Перемикачі Сенсор
Таймер каміна Є
Газовий контроль -
Матеріал стін -
Колір панелі конференцій Чорний
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 45x52 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Kernau KIH 43-3B можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Kernau KIH 43-3B

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kernau KIH 43-3B

Код товару: 153334
На замовлення, 1-3 дні
BOSCH PGQ 7B5B90 14405 грн
Код товару: 84079
На замовлення, 1-3 дні
Bosch PCH 6A5B90R 14448 грн
Код товару: 334322
На замовлення, 1-3 дні
Bosch PIE 61RBB5E 14663 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →