Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня KERNAU KGH 6421 TCIB

Код товару: 162239
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Kernau
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня KERNAU KGH 6421 TCIB

Варильна поверхня газова • склокераміка • кількість газових конфорок: 4 • розміри (ШхГ): 59x52 см • чорний

Ціна: 8643 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня KERNAU KGH 6421 TCIB

Газова варильна поверхня торгової марки Kernau обладнана фронтальним керуванням. Автоматичні запалювачі інтегровано разом із регуляторами, завдяки чому запалювання конфорок є дуже легким. Ця поверхня оснащена чавунною решіткою, яка характеризується міцністю, стійкістю до високих температур та універсальним виглядом. Завдяки модульній будові вона легко поміститься у будь-якому умивальнику. Система захисту від витоку газу захищає користувача газової плити від загрози, що виникає у зв'язку з витоком газу. У разі загасання полум'я через задування, заливання або з іншої причини, датчик автоматично припиняє подачу газу. Газова плита має 4 газові конфорки,в тому числі конфорку TURBO, що характеризується високою потужністю (3800 Вт), що дає можливість досягти високих температур, необхідних для приготування щоденних страв та 1 потужну (3000 Вт), 1 стандартну (1750 Вт) та 1 ощадну (1000 Вт). Плита працює на природному газі G20 (20 мбар). Існує можливість пристосування плити до живлення зрідженим газом LPG G30 (37 мбар). Ця операція має виконуватися лише кваліфікованим працівником.

Автоматичні запалювачі
Автоматичні запальники інтегровані з регуляторами, завдяки чому запалювання конфорок є дуже легким.

Фронтальне управління
Фронтальне керування плитою вражає ергономічністю та забезпечує легкийдоступ до конфорок.

Захист від витоку газу
Ця функція захищає користувача газової плити від загрози, що виникає через витік газу. У разі загасання полум'я через задування, заливання або з іншої причини датчик автоматично припиняє подачу газу.

Чавунні грати
Чавунні грати характеризуються міцністю, стійкістю до високих температур і універсальним виглядом. Очищення решітки є надзвичайно простим, оскільки завдяки модульній будові вони легко розміщуються в будь-якому умивальнику.

Конфорка TURBO
Дана газова конфорка характеризується високою потужністю, яка дає можливість швидко досягти високої температури, яка необхідна дляприготування щоденних страв.

Вбудована поверхня KERNAU KGH 6421 TCIB Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня KERNAU KGH 6421 TCIB в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня KERNAU KGH 6421 TCIB в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня KERNAU KGH 6421 TCIB

Тип поверхні Газова
Панель конфорту Склокераміка
Всього пальників, ПК 4 шт
Перемикачі Поворотні
Газовий контроль Є
Матеріал стін Чавун
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Чорний
Розміри (SHG) 59\52 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня KERNAU KGH 6421 TCIB можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня KERNAU KGH 6421 TCIB

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на KERNAU KGH 6421 TCIB

Код товару: 77393
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 170165
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 177911
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →