Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Kernau KFRC 18161 NF W

Код товару: 208275
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Kernau
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Kernau KFRC 18161 NF W

Холодильник з морозильною камерою • окремий • А+ • холодильна камера: 231 л • морозильна камера: 87 л • розморожування морозильної камери: No Frost • розміри (ШхВхГ): 59,5x185,5x63,3 см • білий.

Ціна: 18232 грн
шт

Опис товару Холодильник Kernau KFRC 18161 NF W

Холодильник Kernau KFRC 18161 NF W із системою "No Frost", завдяки якій продукти охолоджуються рівномірно та швидко, зберігаючи відповідний рівень вологості. Один з позитивних факторів пристрою – це велика зона XL, в якій можна зберігати продукти, які не містяться у ящиках морозильної камери. А також автоматичне розморожування холодильника та морозильної камери. Тут є можливість перевішування дверей в інший бік. Все це забезпечує свободу та комфорт користування продуктом. Яскравий світлий колір підсвічування дає рівномірне освітлення, а світлодіодні лампочки не нагрівають внутрішню поверхню холодильника, навіть коли двері відчинені довше. Продукт має енергетичний класрівня А+, що дозволяє піклуватися про навколишнє середовище та Ваш гаманець. Білий або сірий колір, просторий інтер'єр роблять його не лише елегантним, а й надзвичайно практичним. Цей холодильник ідеально впишеться у будь-яку кухню. Світлодіодні підсвічування Світлодіодні лампочки чудово висвітлюють холодильник, вони чудово підходять до дизайну холодильника, зручно висвітлюють його у будь-який час добу і при цьому характеризуються дуже низьким споживанням електроенергії. Можете не турбуватися про рахунки. КЛАС ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ "А" ++ Економить 20% вартості електроенергії. Низьке споживання електроенергії дозволяє заощадити кошти, а й зберегти екологію. NO FROST Ця функція контролюєтемпературу під час розморожування продуктів значно спрощує цей процес. Продукти охолоджуються рівномірно і швидко, при цьому зберігається відповідний рівень вологості всередині морозильної камери, тому продукти довше залишаються свіжими. Забудьте про ручне розморожування. XL ZONE Вийнявши полиці та ящики з морозильної камери, Ви отримаєте величезне місце, де можете зберігати великі продукти, які не поміщаються в ящики морозильної камери. Завдяки цьому простір можна використовувати ще ефективніше. Тепер у вас завжди буде порядок з продуктами. ПОЛОЧКИ НА ДВЕРЦІ Холодильник Kernau має достатню кількість полиць, які зроблені таким чином, щоб максимально використовуватипростір. Тепер у Вас завжди буде лад! Полички можна дуже легко регулювати для Вашої зручності. ЗМІННІ ПРОКЛАДКИ Одним з найважливіших елементів холодильників та морозильних камер є прокладки. Завдяки їм температура всередині пристрою може підтримуватись на досить низькому рівні. Якщо вони були зношені або пошкоджені, Ви можете замінити їх у будь-який час. Можливість переважання дверцята Холодильники Kernau, одні з небагатьох, мають можливість змінювати напрямок відчинення дверей. Їх можна встановити праворуч або ліворуч, залежно від уподобань та смаків користувачів.

Холодильник Kernau KFRC 18161 NF W Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Kernau KFRC 18161 NF W в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Kernau KFRC 18161 NF W в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Kernau KFRC 18161 NF W

Встановлення окремо стоїть
Тип холодильника Двокамерний
Система охолодження No Frost
Розташування морозильної камери Знизу
Загальний об'єм, л 318 (корисний)
Об'єм холодильника, л 231
Обсяг морозильної камери, л 87
Колір Білий
Керування механічне
Єнергоспоживання А+
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Скло
Рівень шуму 45 дБ
Потужність заморожування 4.2 кг/добу
Габарити (ШxГxВ) Ширина, см:
59,5

Висота, см:
185,5

Глибина, див:
63,3
Вага немає даних

* Технічні характеристики Холодильник Kernau KFRC 18161 NF W можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Kernau KFRC 18161 NF W

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kernau KFRC 18161 NF W

Код товару: 136497
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 108795
На замовлення, 1-3 дні
Bosch KGN 33NW206 18404 грн
Код товару: 216024
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →