Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована духова шафа Kernau KBO 0972 SV PT B

Код товару: 215960
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Kernau
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вбудовувані духові шафи Вбудована духова шафа Kernau KBO 0972 SV PT B

Духовка електрична • потужність: 3100 Вт • об'єм: 78 л • режими роботи: 9 • розміри (ВхШхГ): 59,5х59,5х55 см • чорний

Ціна: 12771 грн
шт

Опис товару Вбудована духова шафа Kernau KBO 0972 SV PT B

Ця духовка, об'ємом 78 л, має клас енергоефективності рівня А та 9 функцій нагріву, що використовуються для оптимального розігріву страв. Вона оснащена деком та гратами для випікання. Світлодіодний дисплей з інтуїтивно зрозумілим керуванням забезпечує зручність використання. Завіси Soft-Close плавно та автоматично закривають двері духовки, забезпечуючи максимальну безпеку для користувача. Система охолодження корпусу захищає меблі від пошкоджень, а користувача від опіків. Дверцята духовки оснащені потрійним склом, завдяки чому їх фронтальна сторона залишається холодною навіть при тривалому нагріванні. Внутрішня сторона дверцят повністю скляна, а внутрішня поверхнядуховка покрита легко очисною емаллю. Завдяки цьому вміст обладнання у чистоті перестане представляти проблему. Телескопічні напрямні забезпечують легке та стійке вкладення та вилучення дека з духовки. Духовка Kernau - це відчуття зручності та функціональності щодня.

3D-термоциркуляція
Це комбінація кругової системи нагрівача та вентилятора, які разом створюють рух гарячого повітря, забезпечуючи рівномірну температуру усередині духовки. Це дає можливість швидше готувати кілька страв на різних рівнях і за нижчої температури, знижуючи експлуатаційні витрати пристрою.

Охолодження корпусу
Верхній вентилятор наводить врух повітря, таким чином, охолоджуючи окремі елементи корпусу та скло виробу. Ця функція захищає меблі від пошкодження, а користувача обладнання від опіків.

Емаль PERFECT CLEAN
Внутрішня поверхня наших духовок покрита емаллю, яка легко очищується. Завдяки цьому вміст обладнання у чистоті перестане бути проблемою.

Таймер
Функція таймера дозволяє запрограмувати час роботи пристрою. Ця функція покликана полегшити приготування їжі та робить роботу з пристроєм зручнішою.

Телескопічні напрямні
Телескопічні напрямні забезпечують легке розміщення та вилучення дека з духовки. Кожну спрямовуючу можнарозмістити на необхідному рівні, залежно від Ваших потреб. Таке оснащення духовки запобігає випадковим опікам і полегшує роботу на кухні.

Потрійне скло у дверцятах духовки
Дверцята духовки Kernau оснащені потрійним склом. Завдяки цьому її фронтальна сторона залишається холодною навіть за тривалого приготування. Внутрішня сторона дверцят повністю покрита склом, завдяки чому її легко утримувати в чистоті.

Енергоефективність Духова шафа має клас енергоефективності А. Низьке споживання електроенергії дозволить Вам заощадити кошти та зберегти екологію. Це обладнання для людей, які цінують стабільність сімейного бюджету.

Світлодіоднийдисплей
Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, завдяки якому Ви швидко оберете потрібну функцію, вбудований у панель керування духовки. З його допомогою Ви зможете побачити налаштування духовки та час приготування. Ваша їжа буде смачною щоразу.

Петлі SOFT-CLOSE
Ця система плавного та автоматичного закривання дверцят духовки не потребує жодних додаткових зусиль від користувача. Система забезпечує максимальну безпеку використання. Завдяки застосуванню спеціальних завіс Ви можете спокійно займатися кулінарними експериментами.

Графічний програматор VISIO
Програматор VISIO відображає активні функції духовки в графічному вигляді. Завдяки цьому,щоденне приготування їжі стане зручнішим.

Вбудована духова шафа Kernau KBO 0972 SV PT B Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована духова шафа Kernau KBO 0972 SV PT B в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вбудовувані духові шафи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вбудовувані духові шафи и купити Вбудована духова шафа Kernau KBO 0972 SV PT B в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована духова шафа Kernau KBO 0972 SV PT B

Тип Електрична
Об'єм 78 л
Енергоспоживання А
Керування Електронне
Дисплей Є
Система очищення Традиційна
Потужність, Вт 3100 Вт
Гриль Електричний
Конвекція Є
Особливості Ні
Кількість дверних окулярів 3 шт
Колір Чорний
Габарити 59.5 x 59.5 x 55 см

* Технічні характеристики Вбудована духова шафа Kernau KBO 0972 SV PT B можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована духова шафа Kernau KBO 0972 SV PT B

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kernau KBO 0972 SV PT B

Код товару: 233403
На замовлення, 1-3 дні
Hansa BOEIS697620 12900 грн
Код товару: 240945
На замовлення, 1-3 дні
BOSCH HAF 113ES1 12943 грн
Код товару: 59403
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →