Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка Kernau KBH 0960.1 X

Код товару: 213090
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Kernau
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка Kernau KBH 0960.1 X

Витяжка плоска • ширина: 600 мм • глибина: 485 мм • тип очищувача повітря: проточний/циркуляційний • колір: нержавіюча сталь • продуктивність: 178 м³/год • приміщення: менше 10,4 м²

Ціна: 3010 грн
шт

Опис товару Витяжка Kernau KBH 0960.1 X

Витяжка Kernau чорного кольору, шириною 60 см, оснащена 3-ступінчастим вентилятором для ефективного видалення пари та запахів із кухні. Вона також має світлодіодне освітлення, повзунки механічного управління. Завдяки сучасному та енергозберігаючому освітленню Ви заощаджуєте гроші та дбаєте про природне середовище. Витяжка може працювати в режимі відведення пари в димар або в режимі рециркуляції. Пристрій особливо рекомендується для маленьких кухонь, де немає місця для встановлення інших витяжок. Завдяки своєму дизайну ця витяжка ідеально підходить для кожної кухні.
Овід пари або рециркуляція

Усі витяжки Kernau мають можливість працювати в режимі відведення пари в димар або в режимірециркуляції. Завдяки цій перевагі кожна з цих витяжок може бути встановлена ​​таким чином, щоб відповідати технічним вимогам саме Вашої кухні.
Світлодіодне освітлення

Світлодіодні лампи характеризуються дуже низьким споживанням енергії, що позитивно впливає на Ваш сімейний бюджет та довкілля.
Ефективність

Витяжки Kernau оснащені двигунами різної потужності. Завдяки цьому можна вибрати правильний продукт відповідно до Ваших уподобань.
Механічне управління

Управління витяжкою здійснюється за допомогою повзунків, що розташовані на передній частині витяжки. Управління повзунками дуже просте у використанні. Воновикористовується для включення та вимикання приладу, включення освітлення та встановлення рівня потужності двигуна витяжки.
Зручна конструкція

Витяжка може розміщуватися безпосередньо під кухонною шафою або в самій шафі, що робить її практично непомітною. Вона чудово підійде для кухонь із невеликою площею. Висока ефективність витяжки та відсутність розсувного модуля робить її простим та компактним кухонним обладнанням.

Витяжка Kernau KBH 0960.1 X Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка Kernau KBH 0960.1 X в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка Kernau KBH 0960.1 X в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка Kernau KBH 0960.1 X

Встановлення Настінна
Продуктивність, куб.м/год 178 м³/година
Кількість двигунів 1 шт
Кількість швидкостей 3 шт
Максимальний рівень шуму, дБ 63 дБ
Керування Кнопкове
Режим роботи проточний/циркуляційний
Тип освітлення Світлодіодна LED
Інтенсивний режим Є
Фільтр Алюмінієвий
Ширина витяжки 60 см
Колір Сріблястий

* Технічні характеристики Витяжка Kernau KBH 0960.1 X можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка Kernau KBH 0960.1 X

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kernau KBH 0960.1 X

Код товару: 1593
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 188023
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367720
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →