Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Kernau KBC 08122

Код товару: 208302
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Kernau
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Kernau KBC 08122

Холодильна камера • вбудований • А+ • холодильна камера: 133 л • розміри (ШхВхГ): 59,5x81,8x54,8 см • білий

Ціна: 16598 грн
шт

Опис товару Холодильник Kernau KBC 08122

Вбудований холодильник Kernau KBC 08122 - це оптимальне рішення для будь-якої кухні чи домашнього бару. Компактний холодильник без морозилки, він поміститься навіть у найменшому приміщенні. Це обладнання енергетичного класу рівня A+, заощадить використання електроенергії та відтак захистить Ваш гаманець від великих комунальних рахунків, а навколишнє середовище від шкоди. Давно мріяли про міні бар у вітальні чи не можете вирушити у тривалу подорож без чогось прохолодного? Kernau KBC 08122 - це те, що Ви так довго шукали! Навіть для такої крихти, серед холодильників, творці придумали ряд сучасних рішень та функцій, які роблять його дуже практичним. Всередині холодильника є яскраве освітлення,що робить його використання у будь-який час на добу дуже зручним. Також тут є незамінні функції електронного керування і навіть автоматичного розморожування. Класичний і не дуже яскравий дизайн цих малюків чудово підійде до будь-якого дизайнерського рішення Вашого будинку. Вся Ваша улюблена їжа зберігатиметься "в турботливих руках" Kernau і буде свіжою, прохолодною та смачною. КЛАС ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ "А" + Економить 20% вартості електроенергії. Низьке споживання електроенергії дозволяє заощадити кошти, а й зберегти екологію. ПОЛОЧКИ НА ДВЕРЦІ Холодильник Kernau має достатню кількість полиць, які зроблені таким чином, щоб максимально використовуватипростір. Тепер у Вас завжди буде лад! Полички можна дуже легко регулювати для Вашої зручності. АВТОМАТИЧНЕ РОЗМОРОЗУВАННЯ На задній стінці холодильника завжди збираються краплі води, які далі стікають у спеціальну ємність. Завдяки цій функції на стінах морозильники не намерзає іній. Тепер можете забути про постійне розморожування та неприємне чищення холодильника. ЯЩИК ДЛЯ ОВОЧІВ Зберігання продуктів у холодильнику – це один із найбезпечніших способів зберігання продуктів. Ваші улюблені овочі, фрукти, страви та смаколики завжди будуть свіжі, а напої приємно прохолодні. Містка ящик для овочів дає можливість зберігати їх смачними довше. Більше ніякого неприємногозапаху на кухні або зі старого холодильника, більше ніякої шкоди здоров'ю.

Холодильник Kernau KBC 08122 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Kernau KBC 08122 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Kernau KBC 08122 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Kernau KBC 08122

Встановлення окремо стоїть
Тип холодильника Однокамерний
Система охолодження Крапельне
Розташування морозильної камери Відсутнє
Загальний об'єм, л 133 л
Об'єм холодильника, л 133 л
Колір білий
Керування Механіка
Єнергоспоживання А+
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Можливість перевішування двері Є
Рівень шуму 39 дБ
Додаткові можливості внутрішнє LED освітлення змінні ущільнювачі
Габарити (ШxГxВ) 81.8 х 59.5 х 54.8 см
Вага 31 кг

* Технічні характеристики Холодильник Kernau KBC 08122 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Kernau KBC 08122

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kernau KBC 08122

Код товару: 200065
На замовлення, 1-3 дні
Gorenje FH 401 CW 16641 грн
Код товару: 340199
На замовлення, 1-3 дні
ECG ERB 21800 WF 16641 грн
Код товару: 96269
На замовлення, 1-3 дні
Bosch KGV 36UW206 16684 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →