Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кухонний комбайн Kenwood KVL85.124SI

Код товару: 322697
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Kenwood
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонні комбайни Кухонний комбайн Kenwood KVL85.124SI

Кухонний комбайн Kenwood KVL85.124SI – сучасний багатофункціональний прилад, який допоможе насолодитися необмеженими можливостями випічки, створенням страв та десертів.

Ціна: 26660 грн
шт

Опис товару Кухонний комбайн Kenwood KVL85.124SI

Кухонний комбайн Kenwood KVL85.124SI - сучасний багатофункціональний прилад, який допоможе насолодитися необмеженими можливостями випічки, створенням страв та десертів.
 
Планетарний робот
Обладнаний потужним двигуном, вбудованими вагами з дисплеєм та двома чашами об'ємом 5 і 7 л, він дозволяє вдосконалити свої кулінарні навички та розкрити весь свій творчий потенціал, реалізуючи навіть найскладніші рецепти.
 
Вбудована шкала з дисплеєм
Вбудовані ваги EasyWeigh роблять зважування легким і точним - з точністю до 1 г. Ви можете зважувати інгредієнти безпосередньо в чаші або у вибраній насадці, наприклад, у блендері або кухонному комбайні.
 
Дві чашіз нержавіючої сталі
Дві чаші з високоякісної нержавіючої сталі ємністю 7 л та 5 л підвищують комфорт випічки та приготування їжі. Чаша об'ємом 5 л міститься у більшому для зручного зберігання. Усі насадки та аксесуари сумісні з обома чашами.
 
Потужний двигун ChefMotor потужністю 1200 Вт
Обладнаний міцним двигуном із цифровим керуванням потужністю 1200 Вт, дозволяє створювати ідеальну випічку, страви та десерти. Завдяки йому пристрій може впоратися навіть із складними кухонними завданнями, такими як замішування тіста для хліба чи піци.
 
3 мішалки System Pro з нержавіючої сталі з довічною гарантією
Мішалка K - її дизайнерська форма є секретомідеальних результатів змішування. Це дозволить приготувати торти, наприклад, бісквітні коржики або піски, печиво, цукерки, різноманітні начинки та начинки, пюре та багато інших страв. Віночок - неперевершений у збиванні вершків та при приготуванні безе, суфле, тортів, соусів та майонезу. Він аерує маси, надаючи їм легку та пухнасту текстуру. Збивається рівномірно, незалежно кількості інгредієнтів. Спіральний гачок для тіста – швидко та ефективно замішує тісто, наприклад, для домашньої пасти, піци, хліба чи пончиків. Це запобігає надмірному підйому тесту при замішуванні.
 
Гнучка мішалка
Гнучка мішалка - призначена для усунення необхідності збирати інгредієнтиз чаші під час змішування, наприклад, при приготуванні кремів на основі олії та цукру.
 
Скляний блендер Thermoresist
Ємність до 1,6 л та 4-зонні леза з нержавіючої сталі дозволяють приготувати велику порцію, у тому числі освіжаючий фруктовий коктейль або овочевий сік, смузі, пюре, соуси, супи, креми або страви для дітей. Він чудово підходить для розбивання льоду. Виготовлений зі скла ThermoResist™, стійкого до високих та низьких температур.
 
Захист від бризок
Виготовлений із стійкого до пошкоджень і тьмяності тритану, він ідеально прилягає до чаші та рук робота, усуваючи бризки та заворушення на кухонній стільниці. Вбудоване вікно, що відкривається, дозволяє зручнододавати інгредієнти під час роботи.
 
Сила натхнення
Шукаєте ідею ідеальної страви? Завдяки власному додатку Kenwood World, що містить понад 1000 рецептів, ви крок за кроком створюватимете нові страви та десерти. Завдяки розширеним функціям планетарної роботи ви можете швидко та легко приготувати їх, радуючи своїх домочадців та гостей.

Кухонний комбайн Kenwood KVL85.124SI Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кухонний комбайн Kenwood KVL85.124SI в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонні комбайни купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонні комбайни и купити Кухонний комбайн Kenwood KVL85.124SI в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кухонний комбайн Kenwood KVL85.124SI

Тип Кухонный комбайн
Потужність двігуна 1200 Вт
Ємність чаші 7 л
Тип керування Электромеханическое
Кількість швидкостей 8
Насадки Основная чаша: 2
Блендер
Гибкий взбиватель
Венчик для взбивания
Крюк для теста
К-образная насадка
Мягкая насадка для смешивания
Лопатка для перемешивания (биттер): 2 шт
Матеріал корпусу Металл
Матеріал чаші Металл, стекло
Додаткова інформація Планетарное вращение
Импульсный режим
Турборежим
Замешивание теста
Взбивание
Измельчение
Габарити (ВхШхГ) 40 x 23 х 37 см
Вага 11.5 кг
Колір Серебристый
Особливості Дисплей
Таймер
Встроенные весы
Защитная крышка на чашу
Нескользящая основ
Защита от перегрузки
Отсек для хранения кабеля
Возможность мытья насадок в посудомоечной машине
Країна-виробник Германия

* Технічні характеристики Кухонний комбайн Kenwood KVL85.124SI можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кухонний комбайн Kenwood KVL85.124SI

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kenwood KVL85.124SI

Код товару: 340164
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 340165
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 252128
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →