Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Техніка для кухні Kenwood AT 910013 Orecchiette

Код товару: 90727
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Kenwood
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Інша дрібна побутова техніка Техніка для кухні Kenwood AT 910013 Orecchiette

Насадка для виготовлення макаронних виробів - Orecchiette. Має бронзове покриття та використовується у комплекті з насадкою АТ 910 або KAX 910 ME. Підходить для кухонних машин серій Chef, Chef XL, Cooking Chef, kMix, Chef Sense, Chef Sense XL та Major.

Ціна: 1505 грн
шт

Опис товару Техніка для кухні Kenwood AT 910013 Orecchiette

 Макаронні вироби у вигляді «вушок» мають назву Орек'єтте. Це паста круглої форми і діаметром не більше 2 див. . За її допомогою ви виготовите справжню пасту orecchiette.

Насадка є диском з бронзовим покриттям і вагою 100 грам. Це додатковий аксесуар, який ви можете купити для приготування макаронів у домашніх умовах. На цю насадку дається гарантія, і ви можете бути впевнені, що ця комплектуюча є сертифікованою та оригінальною.
З одного боку насадка Kenwood AT910013 має внутрішнє різьблення для кріплення нам'ясорубку, а з іншого - чотири щілини у формі напівкілець. Одержувані макарони схожі на «вушка» або на половинки волоських горіхів, їх можна додавати в салати, супи або готувати як окрему страву. Товщина цієї пасти нерівномірна – краї тонші, ніж серединка, завдяки чому тісто швидше висихає. До пасти для відчуття повноти її смаку готують соуси, адже паста та соус покликані бути разом. Якщо цього немає часу, страву посипають тертим пармезаном.
Ви приємно здивуєтеся тому, як просто готувати пасту, коли вам допомагає справжній професіонал у своїй справі – насадка Kenwood AT910013 ORECCHIETTE. Ціною власного приготування пасти orecchiette ви додасте в сімейні вечері італійського сонця та частинкусвого душевного тепла.

Техніка для кухні Kenwood AT 910013 Orecchiette Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Техніка для кухні Kenwood AT 910013 Orecchiette в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Інша дрібна побутова техніка купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Інша дрібна побутова техніка и купити Техніка для кухні Kenwood AT 910013 Orecchiette в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Техніка для кухні Kenwood AT 910013 Orecchiette

* Технічні характеристики Техніка для кухні Kenwood AT 910013 Orecchiette можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Техніка для кухні Kenwood AT 910013 Orecchiette

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kenwood AT 910013 Orecchiette

Код товару: 25715
На замовлення, 1-3 дні
Ariete 1792 2408 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →