Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Зварювальні апарати Кентавр СВ-300НМК

Код товару: 174916
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Кентавр
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зварювальні апарати Зварювальні апарати Кентавр СВ-300НМК

Зварювальний інвертор Кентавр СВ-300НМК є продуктивним інструментом, який використовується в домашніх умовах. Ми хочемо порекомендувати Вам зварювальний апарат інверторний Кентавр, тому що ціна його невисока, але при цьому він надійний і довговічний. Примітно те, що зварювальний інвертор Кентавр СВ-300НМК може бути використаний будь-яким, він легко освоюється завдяки своїй зручній системі керування. На окрему увагу заслуговує комплектація, що спрощує транспортування та зберігання.

Ціна: 3053 грн
шт

Опис товару Зварювальні апарати Кентавр СВ-300НМК

 Особливості Низька ціна Простота експлуатації Висока надійність Продуктивність Довговічність 7 причин купити зварювальний інвертор Кентавр СВ-300НМК Зварювання поставляється разом з кейсом, який допоможе його транспортувати, зберігати Система форсажу дуги спростить роботу зі зварюванням, вона забезпечує якісне зварювання металу дуги. Завдяки форсажу дуги знижується ризик загасання дуги та прилипання електрода. Сучасний захист від прилипання дозволить легко відокремити електрод від металу, не пошкодивши його. Гарячий старт забезпечує швидке та легке розпалювання зварювальної дуги. Зверніть увагу, що зварювальний апарат Кентавр здатний працювати від мережі 160 В. Захиствід високої напруги та надструму. Комплектація Зварювальний інвертор; захисна маска зварювальника; універсальний "молоток-щітка"; зварювальний кабель із затискачем "маса"; зварювальний кабель з електроутримувачем; пластиковий кейс; Інструкція з експлуатації; гарантійний талон

Зварювальні апарати Кентавр СВ-300НМК Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Зварювальні апарати Кентавр СВ-300НМК в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зварювальні апарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зварювальні апарати и купити Зварювальні апарати Кентавр СВ-300НМК в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Зварювальні апарати Кентавр СВ-300НМК

Тип Зварювальний інвертор
Огляд Побутовий
Напруга 220 В
Зварювальний струм 300 Ампер
Захист від перегріву Є
додаткові характеристики Без підключення аргону
Вага 4,1

* Технічні характеристики Зварювальні апарати Кентавр СВ-300НМК можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Зварювальні апарати Кентавр СВ-300НМК

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Кентавр СВ-300НМК

Код товару: 175268
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 224652
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 283636
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →