Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Двигун Кентавр ДВЗ-200БЗР (2019)

Код товару: 205916
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Кентавр
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Двигуни Двигун Кентавр ДВЗ-200БЗР (2019)

Компактні бензинові двигуни внутрішнього згоряння стануть ідеальним варіантом для використання в якості автономних силових агрегатів для широкого спектру обладнання, техніки, верстатів та транспортних механізмів. Даний тип двигунів економічний, має малі габарити та порівняно невелику вагу для комфортної та тривалої експлуатації.

Ціна: 4644 грн
шт

Опис товару Двигун Кентавр ДВЗ-200БЗР (2019)

Представлена ​​тут модель чотиритактного, одноциліндрового бензинового двигуна з повітряним охолодженням ДВЗ-200БЗР від Кентавр робочим об'ємом 196 см³ та потужністю 6.5 к.с. (4.78 кВт), швидко зайняла лідируючі позиції з продажу двигунів внутрішнього згоряння у своєму класі, за рахунок своєї привабливої ​​вартості та високої якості виготовлення внутрішніх деталей. Відмінною особливістю моделі є наявність шківа на 3 струмки. Двигун може використовуватися у складі мініелектростанцій, у сільськогосподарській техніці – мотоблоках, косарках, самохідних шасі, іригаційних та зрошувальних системах, у будівельному обладнанні – віброплитах, бетономішалках, компресорах, насосах.та помпах. Для запуску двигуна використовується ручний стартер. Щоб уникнути пошкодження двигуна за відсутності масла в картері або недостатній його кількості, передбачено аварійну систему зупинки. Таким чином, при низькому рівні масла в картері система захисту зупинить його роботу, запобігаючи поломці. Для полегшення доступу з різних сторін картера двигуна передбачено дві горловини для заливання олії. Для роботи в запилених умовах, двигун оснащений повітряним фільтром, а вбудований датчик рівня масла дозволяє уникнути виходу з ладу двигуна в разі падіння рівня масла в картері. Модель має низьку витрату палива (380 г за кВт * год) і оснащена оптимальною потужністю під ємність.бака 3.6 літра. Фіксація шківа на вихідній частині валу ДВЗ-200БЗР для передачі крутного моменту на різні допоміжні агрегати, системи та вузли здійснюється за допомогою шпоночного з'єднання.

Двигун Кентавр ДВЗ-200БЗР (2019) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Двигун Кентавр ДВЗ-200БЗР (2019) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Двигуни купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Двигуни и купити Двигун Кентавр ДВЗ-200БЗР (2019) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Двигун Кентавр ДВЗ-200БЗР (2019)

Тип Бензиновий двигун
Тип двигуна 4-тактний з повітряним охолодженням
Тип палива бензин
Потужність двигуна Потужність двигуна, л.с.6.5
Об'єм двигуна 196 см3
Обсяг паливного бака 3.6 л

* Технічні характеристики Двигун Кентавр ДВЗ-200БЗР (2019) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Двигун Кентавр ДВЗ-200БЗР (2019)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Кентавр ДВЗ-200БЗР (2019)

Код товару: 157203
На замовлення, 1-3 дні
Hyundai DV 160 7052 грн
Код товару: 360248
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360249
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →