Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

KELA Kerros, 18 см (11560)

Код товару: 306517
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Kela
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Каструлі KELA Kerros, 18 см (11560)

Сковорода KELA Kerros з литого алюмінію з 3-шаровим антипригарним покриттям Greblon-Non-Stick-C3+ від компанії Weilburger (Німеччина). Дане покриття відоме своїми видатними антипригарними властивостями, високою стійкістю до стирання та подряпин.

Ціна: 1462 грн
шт

Опис товару KELA Kerros, 18 см (11560)

Хоча б одна універсальна сковорода, як правило, є на кожній кухні. Найчастіше в цій ролі виступає алюмінієвий її варіант: зручна, легка, надійна, не потребує особливого догляду. Більше того, саме цей інструмент найчастіше і найінтенсивніше використовується при приготуванні різних страв.

 
Німецький виробник посуду та начиння для кухні KELA, представляє якісну сковороду KELA Kerros з литого алюмінію з 3-шаровим антипригарним покриттям Greblon-Non-Stick-C3+ від компанії Weilburger (Німеччина). Антипригарне покриття зробило ці сковорідки справжнім хітом хазяйок. Сковороду люблять за можливість смажити їжу без прилипання, а отже, і з мінімальною кількістю жиру. Також має високу стійкість до стирання та подряпин, що зробить догляд за нею простим, і сковорода прослужить довше. Товщина стін – 5 мм. Підходить для всіх типів плит, включаючи індукційні. Сковороду KELA Kerros можна мити в посудомийній машині.

KELA Kerros, 18 см (11560) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити KELA Kerros, 18 см (11560) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Каструлі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Каструлі и купити KELA Kerros, 18 см (11560) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару KELA Kerros, 18 см (11560)

Діаметр 18 см
Матеріал корпусу алюміній
Матеріал пера алюміній
Сумісність з джерелами тепла для газових плит, для індукційних плит, для електричних плит, для галогенних/склокерамічних плит, для духових шаф
Внутрішнє антистильне покриття Так

* Технічні характеристики KELA Kerros, 18 см (11560) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - KELA Kerros, 18 см (11560)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на KELA Kerros, 18 см (11560)

Код товару: 269708
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 255431
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 251601
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →