Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Касета Polaroid Originals Color Film For I-Type ( 16 фото )

Код товару: 224488
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Polaroid
  • Гарантія: 0
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фотоапарати Касета Polaroid Originals Color Film For I-Type ( 16 фото )

Бренд Polaroid по праву вважається одним із найзнаковіших у світі фотографії. Ця компанія виробляє популярні моделі фотоапаратів, які вже понад 80 років є частиною історії цієї галузі.

Ціна: 3440 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Касета Polaroid Originals Color Film For I-Type ( 16 фото )

 Підходять для OneStep 2. Нові свіжі касети Polaroid i-Type підходять тільки для сучасних фотокамер Polaroid NOW, OneStep 2, OneStep+ та LAB. Рекомендований час використання 12 місяців.

Миттєва фотоплівка оригінального квадратного формату для сучасних фотокамер Polaroid. Дану плівку не можна використовувати в класичних моделях Polaroid 636, Supercolor, Impulse і т.д. через відсутність вбудованих батарей - фотокамери даного типу живляться безпосередньо від касети і не отримають необхідну енергію для роботи.
Фотоматеріал здатний передавати багатий спектр кольорів, текстур та тонів. І все це всередині знайомої та улюбленої культової білої рамки, що робить кожен полароїдний знімок маленькою культурною іконою. Кожна фотографія, що створюється, унікальна, непередбачувана. А щодо змісту знімка? Тут все вирішувати лише вам.
У касеті Polaroid i-Type міститься 8 кольорових знімків у білій рамці, розмір фотографії з рамкою 107 x 88 мм, розмір зображення 79 x 79 мм. Час вияву 10-15 хвилин.
 

Касета Polaroid Originals Color Film For I-Type ( 16 фото ) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Касета Polaroid Originals Color Film For I-Type ( 16 фото ) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фотоапарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фотоапарати и купити Касета Polaroid Originals Color Film For I-Type ( 16 фото ) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Касета Polaroid Originals Color Film For I-Type ( 16 фото )

Тип фотоапарата касети
Додаткові можливості Миттєва фотоплівка оригінального квадратного формату

* Технічні характеристики Касета Polaroid Originals Color Film For I-Type ( 16 фото ) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Касета Polaroid Originals Color Film For I-Type ( 16 фото )

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Касета Polaroid Originals Color Film For I-Type ( 16 фото )

Код товару: 221701
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 206553
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 206555
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →