Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пароочисник Karcher SC 3 EasyFix (1.513-119.0)

Код товару: 155991
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Karcher
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пароочисники Пароочисник Karcher SC 3 EasyFix (1.513-119.0)

На даний момент SC 3 EasyFix є найшвидшим пароочисником та готовий до роботи вже через 30 секунд. Знімний бак для води, що перезаповнюється, забезпечує безперервне прибирання. Картридж для захисту від накипу, що використовується автономно, декальцинує воду, продовжуючи тим самим термін служби апарату.

Ціна: 10148 грн
шт

Опис товару Пароочисник Karcher SC 3 EasyFix (1.513-119.0)

На даний момент SC 3 EasyFix є найшвидшим пароочисником і готовий до роботи вже через 30 секунд. Знімний бак для води, що перезаповнюється, забезпечує безперервне прибирання. Картридж для захисту від накипу, що використовується автономно, декальцинує воду, продовжуючи тим самим термін служби апарата. Kärcher SC 3 EasyFix очищає без використання хімічних засобів і може використовуватися практично скрізь – на всіх типах твердих побутових поверхонь. Апарат очищає будь-які тверді поверхні в будинку та знищує 99,99% поширених у побуті бактерій. Завдяки широкому асортименту аксесуарів плитка, варильні панелі, витяжки легко очищаються від стійких забруднень. У комплектацію також входить насадка для підлогиEasyFix з гнучким шарніром, який забезпечує максимальну ергономічність роботи, а за рахунок пластинчастої підошви – чудовий результат збирання. Завдяки зручній системі кріплення на липучці серветка з мікроволокна легко фіксується на насадці для підлоги та знімається без контакту з брудом. Використовуючи двоступінчасте регулювання подачі пари, його інтенсивність може бути ідеально підібрана для поверхні та ступеня забруднення. Додаткові деталі: місце для зберігання аксесуарів та відсік для насадки для підлоги. У комплект входить пляшка для води у подарунок.

Короткий час розігріву
Підготовка до роботи за 30 с та система захисту від накипу

Можливість доливання води без перерви у роботі
/> Долив води здійснюється легко і в будь-який час, що виключає невиправдані перерви в роботі. Високоефективний картридж для захисту від накипу автоматично звільняє воду, що заливається, від солей кальцію.

Багатофункціональні аксесуари
Ефективне очищення різних поверхонь завдяки широкому набору насадок: насадка для підлоги, ручна насадка, круглі щітки тощо.

Насадка для підлоги EasyFix із шарніром та зручним кріпленням серветки
Оптимальні результати очищення всіх типів твердих поверхонь у будинку. Система фіксації серветок для підлоги із застібкою-липучкою дозволяє легко закріплювати серветки та замінювати їх, не вступаючи в контакт із брудом.

Пароочисник Karcher SC 3 EasyFix (1.513-119.0) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пароочисник Karcher SC 3 EasyFix (1.513-119.0) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пароочисники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пароочисники и купити Пароочисник Karcher SC 3 EasyFix (1.513-119.0) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пароочисник Karcher SC 3 EasyFix (1.513-119.0)

Тип Пароочисник
Потужність 1900 Вт
Тиск пари 3.5 бар
Бак для води 1 л
Матеріал корпусу Пластик
Паровий шланг Є
Насадки Комплект для збирання підлоги: EasyFix + подовжувальна трубка (2×0.5 м),
Кругла щітка,
Обтяжка з мікрофібри для ручної насадки - 1 шт.
Паровий шланг із пістолетом - 2 м,
Ручна насадка
Серветка для підлоги з мікроволокна - 1 шт.
Точкове сопло
Ручка для перенесення Є
Габарити (ВхШхГ) 36 × 23.6 × 25.3 см
Вага 3.1 кг
Автоматичне відключення Є
Довжина мережевого шнура 4 м
Додаткова інформація Регулятор витрати пари,
Захист від дітей
Місце для зберігання аксесуарів

* Технічні характеристики Пароочисник Karcher SC 3 EasyFix (1.513-119.0) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пароочисник Karcher SC 3 EasyFix (1.513-119.0)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Karcher SC 3 EasyFix (1.513-119.0)

Код товару: 120775
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 155929
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 199574
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →