Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг KARCHER FC 5 Cordless Premium (1.055-660.0)

Код товару: 152117
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Karcher
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг KARCHER FC 5 Cordless Premium (1.055-660.0)

Миючий пилосос KARCHER гарантує неймовірну ефективність очищення твердих покриття для підлоги. За один прохід ви зможете зробити вологе прибирання та зібрати сухе сміття та волосся. Високоякісні мікроволоконні роликові щітки ретельно очищають лаковану дерев'яну підлогу, паркет та інші покриття для підлоги. Шарнірне кріплення щіткової головки гарантує максимальну маневреність, дозволяючи якісно видаляти забруднення навколо меблів та у кутах кімнати.

Ціна: 14534 грн
шт

Опис товару Порохотяг KARCHER FC 5 Cordless Premium (1.055-660.0)

 Прибирання в один прийом і без перемикання між штепсельними розетками: акумуляторний апарат FC 5 Cordless з функцією самоочищення гарантує нечувану насамперед ефективність очищення твердих підлогових покриттів. Версія Premium поставляється з запасною парою роликових щіток, засобом для догляду за дерев'яними покриттями для підлоги (30 мл) і універсальним засобом для чищення (500 мл).

Преміум-версія підлогомийної машини для дому Karcher FC 5 Cordless поставляється з додатковою парою роликових щіток, засобом для догляду за дерев'яними покриттями для підлоги (30 мл) і універсальним засобом для чищення (500 мл) спеціально для освіження та догляду за герметичними дерев'яними підлоговими покриттями . FC 5 Cordless Premium забезпечуєбезпрецедентну гнучкість і простоту прибирання твердих покриттів для підлоги: за один прохід можна зробити вологе прибирання і зібрати сухе сміття і волосся Це покращує результати очищення в порівнянні зі звичайними методами прибирання на 20%*. Роликові щітки, що обертаються, з мікроволокна самоочищаються, залишаються чистими і завжди готові до використання. Всі тверді покриття для підлоги, такі як дерево, камінь і пластик, які є сухими можна знову мити приблизно через 2 хвилини. Крім того, автоматичний рух роликових щіток вперед та зручність навігації значно скорочують зусилля, необхідні для очищення. Заміна та очищення роликів швидка та проста, і не потребує контакту з брудом. * FC 5 Cordless Premium досягає до 20%більш високу ефективність очищення порівняно із звичайною шваброю з ганчіркою за результатами проведених випробувань. Отримане значення визначено на основі усереднених результатів контролю ефективності очищення, збирання бруду та очищення крайових ділянок.
Комплектація Пилосос Karcher FC 5 Cordless Premium (1.055-660.0):
 
Система з двох баків
Пара роликів для очищення (жовтий)
Пара роликів для очищення (сірий)
Засіб для догляду за лакованою дерев'яною підлогою /RM 534, 30 мл
Універсальний очисник для підлоги /RM 536 500 мл
Очищаюча паркувальна станція

Порохотяг KARCHER FC 5 Cordless Premium (1.055-660.0) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг KARCHER FC 5 Cordless Premium (1.055-660.0) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг KARCHER FC 5 Cordless Premium (1.055-660.0) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг KARCHER FC 5 Cordless Premium (1.055-660.0)

Тип прибирання волога
Тип вакуумного очищувача контейнер (циклон)
Об'єм пилососного очищувача 0,2
споживана потужність 25,2
Регулятор потужності на ручці
Додаткові форсунки включені Насадка для вологого прибирання паркету/ламінату
додаткова інформація 2 пари мікроволоконних роликових щіток. 3-ступінчастий світлодіодний індикатор відображає поточний стан заряду акумулятора. Функція самоочищення завдяки автоматичному очищенню роликів від бруду. Шарнірне кріплення щіткової головки
Функції та можливості 3-ступінчастий світлодіодний індикатор відображає поточний стан заряду акумулятора. Функція самоочищення завдяки автоматичному очищенню роликів від бруду. Шарнірне кріплення щіткової голівки.
Вага 4,37
Забарвлення білий
Розміри 320х270х1220

* Технічні характеристики Порохотяг KARCHER FC 5 Cordless Premium (1.055-660.0) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг KARCHER FC 5 Cordless Premium (1.055-660.0)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на KARCHER FC 5 Cordless Premium (1.055-660.0)

Код товару: 126338
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 361967
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 337542
На замовлення, 1-3 дні
Rowenta RR7877WH 15179 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →