Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Капа боксерська одностороння (однощелепна) у футлярі Zelart BO-3509 Чорний

Код товару: 223925
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 0
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Захист для боксу та бойових мистецтв Капа боксерська одностороння (однощелепна) у футлярі Zelart BO-3509 Чорний

Бокс - вид спорту, при якому бійцям часто доводиться захищатися від ударів в обличчя. Саме тому і на тренуваннях, і на показових виступах дуже важливим є надійний захист. Зберегти зуби цілими та уникнути розривів м'яких тканин (губ, щік) допоможе капа. Крім запобігання пошкодженням порожнини рота, щільно прикушена капа знижує ризик струсу мозку. Цю її особливість варто використати бійцям будь-якого рівня підготовки і новачкам, і досвідченим атлетам.
Одностороння капа не заважає дихання і практично не відчувається у роті – спортсмен може навіть розмовляти, не виймаючи її. При цьому залишається серйозним елементом захисту у висоті – правильно зварена, вона відповідає прикусу і щільно тримається на зубах.
Виріб компактний – його можна спокійно носити із собою у спеціальному футлярі, при цьому витримує великі ударні навантаження.

Ціна: 215 грн
шт

Опис товару Капа боксерська одностороння (однощелепна) у футлярі Zelart BO-3509 Чорний

 Капа від Zelart є високоякісною дугоподібною заготовкою, виконаною з термопластика. Щоб цей захисний елемент повністю виконував свої функції, його необхідно правильно підготувати. Якщо в інструкції не сказано інше, то капу потрібно опустити на хвилину в гарячу воду (близько 75˚С), притиснути зубами та пальцями надати бажану форму, після чого охолодити.

З міркувань гігієни її бажано зберігати у спеціальному футлярі, що йде в комплекті, а після кожного використання мити теплою водою.
 
Переваги товару:
-Якісний захист ротової порожнини.
-Виріб набуває будь-якої індивідуальної форми.
-Для компактного гігієнічного зберігання передбачено футляр.
-Zelart – це завжди тривалий термін служби виробів.

Капа боксерська одностороння (однощелепна) у футлярі Zelart BO-3509 Чорний Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Капа боксерська одностороння (однощелепна) у футлярі Zelart BO-3509 Чорний в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Захист для боксу та бойових мистецтв купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Захист для боксу та бойових мистецтв и купити Капа боксерська одностороння (однощелепна) у футлярі Zelart BO-3509 Чорний в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Капа боксерська одностороння (однощелепна) у футлярі Zelart BO-3509 Чорний

Тип капа
Матеріал термопластик

* Технічні характеристики Капа боксерська одностороння (однощелепна) у футлярі Zelart BO-3509 Чорний можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Капа боксерська одностороння (однощелепна) у футлярі Zelart BO-3509 Чорний

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Капа боксерська одностороння (однощелепна) у футлярі Zelart BO-3509 Чорний

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →