Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Канат Zelart COMBAT BATTLE ROPE FI-5311-6

Код товару: 218835
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Обладнання для CrossFit Канат Zelart COMBAT BATTLE ROPE FI-5311-6

поліпропілен, ручки: вініл, l-6м, d-3, 8см

Ціна: 2150 грн
шт

Опис товару Канат Zelart COMBAT BATTLE ROPE FI-5311-6

 Матеріал: поліпропілен, вініл.

Довжина: 6 м
Діаметр: 3,8 см.
Колір: Чорний.
Призначення: для традиційних підйомів вгору та виконання махових вправ.
 
Якщо ви активно займаєтеся спортом і хочете зробити ваші заняття не тільки продуктивними, але й безпечними, вам потрібен надійний та якісний канат. Канат COMBAT BATTLE ROPE FI-5311-6 відрізняється високою міцністю та зручністю використання. Купити його можна в інтернет-магазині «Планета Спорт». Ми здійснюємо оперативну доставку в усі міста України, доступний опт та роздріб.
 
Призначення
Канат – це один із найпростіших та найефективніших у використанні спортивних снарядів. Тренування ззастосуванням цих снарядів досить інтенсивні та функціональні, і дозволяють опрацьовувати всі групи м'язів. Вони використовуються не тільки для підйому вгору, але і для махових вправ у кросфіті, при яких канат потрібно міцно тримати в руках і не пошкодити при цьому долоні. Такі вправи позитивно позначаються як на м'язах рук, а й у стані всього організму загалом.
 
Опис
Канат для кросфіту COMBAT BATTLE ROPE виготовляється з високоякісного матеріалу – поліпропілену, який робить його міцним та зносостійким, а також гарантує тривалий період активного використання. Цей канат має оптимальний діаметр, який не лише забезпечуєбезпека використання, але й запобігає розривам та ушкодженням. Його ручки виготовлені з вінілу та покриті спеціальним протиковзким шаром, що гарантує вам надійне захоплення та повну безпеку навіть під час активних тренувань. Також ці ручки захистять ваші долоні від натирання та виникнення пухирів.

Канат Zelart COMBAT BATTLE ROPE FI-5311-6 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Канат Zelart COMBAT BATTLE ROPE FI-5311-6 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Обладнання для CrossFit купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Обладнання для CrossFit и купити Канат Zelart COMBAT BATTLE ROPE FI-5311-6 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Канат Zelart COMBAT BATTLE ROPE FI-5311-6

Тип Канат
Розмір l-6м, d-3, 8см
Матеріал поліпропілен
Забарвлення чорний

* Технічні характеристики Канат Zelart COMBAT BATTLE ROPE FI-5311-6 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Канат Zelart COMBAT BATTLE ROPE FI-5311-6

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Канат Zelart COMBAT BATTLE ROPE FI-5311-6

Код товару: 365848
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 188329
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →