Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрогриль Kamille 6704

Код товару: 217335
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Kamille
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрогрилі Електрогриль Kamille 6704

Кожен справжній м'ясоїд знає, що правильний стейк - це не просто підсмажений з двох боків шматок м'яса. Доданків успіху цієї культової страви безліч — починаючи від якості «сировини» і закінчуючи кулінарним талантом кухаря. Найменша помилка в приготуванні, і ваш стейк втратить соковитість і стане несмачним або гумовим. Однак зрозуміти, що настав час знімати шматок м'яса з вогню, досить складно. Адже це потрібно зробити рівно тоді, коли м'ясо не добирає лише двох градусів до необхідної температури — до готового стану стейк доходить під час відпочинку після смаження.

Ціна: 1419 грн
шт

Опис товару Електрогриль Kamille 6704

 Кожен справжній «м'ясоїд» знає, що правильний стейк — це не просто підсмажений з обох боків шматок м'яса. Доданків успіху цієї культової страви безліч — починаючи від якості «сировини» і закінчуючи кулінарним талантом кухаря. Найменша помилка в приготуванні, і ваш стейк втратить соковитість і стане несмачним або гумовим. Однак зрозуміти, що настав час знімати шматок м'яса з вогню, досить складно. Адже це потрібно зробити рівно тоді, коли м'ясо не добирає лише двох градусів до необхідної температури — до готового стану стейк доходить під час відпочинку після смаження.

Електрогриль Kamille 6704 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрогриль Kamille 6704 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрогрилі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрогрилі и купити Електрогриль Kamille 6704 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрогриль Kamille 6704

Напруга 1500 Вт
Тип Механічний
Для приготування ТЕН
Сфера використання Контактний (Притискний)
Електричний гриль
Положення пластин Гриля
Стейков
Габарити (ВхШхГ) 9.5 х 30.5 х 25.85 см
Комплектація Чорний

* Технічні характеристики Електрогриль Kamille 6704 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрогриль Kamille 6704

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kamille 6704

Код товару: 342198
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342193
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 150851
На замовлення, 1-3 дні
VILGRAND V1005 1591 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →