Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Посудомийна машина Kaiser S 6062 XL W

Код товару: 51813
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Kaiser
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Посудомиючі машини Посудомийна машина Kaiser S 6062 XL W

повнорозмірна підлогова
та, що стоїть окремо
сушіння шляхом випаровування гарячих крапель
економічна витрата води
мала витрата електрики
дисплей
безшумна робота

Ціна: 33927 грн
шт

Опис товару Посудомийна машина Kaiser S 6062 XL W

  Повнорозмірна посудомийна машина Kaiser S 6062 XL W - це справжня знахідка для тих жінок, які не хочуть турбувати себе миттям брудного посуду і витрачати. Ця модель має досить велику місткість і розрахована на 14 комплектів. У ній застосовується турбосушка технологія сушіння, завдяки якій посуд повністю висихає буквально за кілька хвилин після закінчення процедури миття. Серед інших переваг, які має модель Kaiser S 6062 XL W, можна відзначити і компактні розміри. Ширина її корпусу складає всього 600 мм - отже, ви зможете розміщувати посудомийну машинку навіть на невеликому кухонному столі або поряд з іншимиприладами - кухонним комбайном, хлібопічкою або мікрохвильовою піччю. Kaiser S 6062 XL W підтримує 6 різних програм миття, тому вона відмінно підійде для миття різного посуду - керамічного, скляного, металевого і навіть пластикового. Крім того, модель підтримує клас миття А – отже, вам не потрібно буде повторно перемивати посуд, т.к. на ній не залишиться жодних забруднень. Рівень шуму, який видає ця посудомийна машина в режимі максимального навантаження, не перевищує 47 дБ. Це означає, що ви можете сміливо користуватися приладом навіть пізно ввечері, коли всі ваші рідні та близькі вже сплять. Маса посудомийної машинки Kaiser S 6062 XL складає всього 46 кг. Завдяки цьому, ви зможетесамостійно, без чиєїсь допомоги, пересувати її по кухні і встановлювати в найбільш зручному для вас місці. Висота приладу складає 815 мм. Отже, ви зможете комфортно користуватися машинкою, незалежно від того, яке у вас зростання - вона ідеально підійде як для високих, так і для низьких людей.

Посудомийна машина Kaiser S 6062 XL W Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Посудомийна машина Kaiser S 6062 XL W в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Посудомиючі машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Посудомиючі машини и купити Посудомийна машина Kaiser S 6062 XL W в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Посудомийна машина Kaiser S 6062 XL W

Тип машини повнорозмірна
Спосіб встановлення та, що стоїть окремо
Місткість комплектів 14
Клас енергоспоживання А
Комплектація А
Клас сушіння А
Тип керування електронне
Дісплей є
Кількість програм 6
Кількість температурних режимів 4
Тип сушіння конденсаційна
Витрати води 12 л
Спеціальні програми "делікатна" програма для миття крихкого посуду, економічна програма для слабозабрудненого посуду, режим попереднього замочування
Захист від протікання є
Колір білий
Розміри (ШхГхВ) 60x64x82 см
Вага 49 кг

* Технічні характеристики Посудомийна машина Kaiser S 6062 XL W можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Посудомийна машина Kaiser S 6062 XL W

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kaiser S 6062 XL W

Код товару: 317077
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 298174
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 258156
На замовлення, 1-3 дні
AEG FSB53927Z 37109 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →