Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Зварювальні апарати Kaiser MAG-195R

Код товару: 175271
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Kaiser
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зварювальні апарати Зварювальні апарати Kaiser MAG-195R

Зварювальний напівавтомат трансформаторний • Тип електричного струму: постійний • Потужність що споживається, кВт/кВА: 7,4 • Максимальний зварювальний струм, А: 180 • Цикл роботи: 60%-160А.

Ціна: 10578 грн
шт

Опис товару Зварювальні апарати Kaiser MAG-195R

Надійний і витривалий трансформаторний зварювальний напівавтомат Kaiser Welding MAG-195R зі стабільною зварювальною дугою може застосовуватися в різних виробничих і промислових цілях, а також підійде для використання в побуті. Дана модель з видом зварювання MAG дозволяє здійснювати зварювальні роботи без використання газу, при цьому гарантує якісне накладання зварювального шва. Ступінчасте регулювання зварювального струму від 60 до 180А дозволяє самостійно встановлювати необхідні значення в залежності від складності роботи, що проводиться. Також зварювальний пристрій оснащений потужним повітряно-примусовим типом охолодження та системою захисту від високих температур, що гарантує стабільну та витривалуроботу. Kaiser Welding MAG-195R оснащений ручкою на верхній кришці корпусу, що дозволяє легко переміщати його у робочій зоні. У комплектації є кабель із тримачем електрода, кабель із затискачем маса, маска-щиток, щітка-молоток, що дозволить швидко приступити до зварювання та проводити її максимально безпечно.

Зварювальні апарати Kaiser MAG-195R Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Зварювальні апарати Kaiser MAG-195R в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зварювальні апарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зварювальні апарати и купити Зварювальні апарати Kaiser MAG-195R в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Зварювальні апарати Kaiser MAG-195R

Тип Зварювальний напівавтомат трансформаторний
Огляд Електрозварювання
Напруга 220
Зварювальний струм Максимальний зварювальний струм, А:
180

Мінімальний зварювальний струм, А:
60
Захист від перегріву Є
додаткові характеристики Робота з газом та без газу; Робота від одно- та трифазних мереж; Ступінчасте регулювання зварювального струму.
Вага 37 кг

* Технічні характеристики Зварювальні апарати Kaiser MAG-195R можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Зварювальні апарати Kaiser MAG-195R

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kaiser MAG-195R

Код товару: 224655
На замовлення, 1-3 дні
Sirius MMA-400 11438 грн
Код товару: 224680
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 175277
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →