Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кухонна плита Kaiser HGE 93555 ElfEm

Код товару: 146785
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Kaiser
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонна плита Кухонна плита Kaiser HGE 93555 ElfEm

Плита газова; Управління: поворотні перемикачі; Оформлення: ретро; Робоча поверхня: нержавіюча сталь; Конфорок (шт): 5; Духовка: електрична; Об'єм духовки (л): 115; Максимальна температура (°C): 250; Відкриття дверцят: відкидна; термостат; таймер; конвекція; рожен; підсвічування духовки

Ціна: 99459 грн
шт

Опис товару Кухонна плита Kaiser HGE 93555 ElfEm

Система циркуляції
Постійне охолодження внутрішньої частини печі дозволяє вбудовувати прилади в кухонні меблі.
Інфрачервоний грильІнфрачервоний гриль ідеально підходить, якщо ви волієте готувати рибу, стейки або тости в духовці. Якщо вам подобається скоринка, злегка прочиніть дверцята духовки або використовуйте вентилятор для досягнення кращих результатів.
Система гарячого повітряСистема гарячого повітря - зручне сучасне рішення. Вона складається з кільцевих радіаторів та високоефективних вентиляторів, що забезпечує рівномірний розподіл гарячого повітря по всій порожнині печі. Температуру печі можна встановити в діапазоні від 50 до 250 ° C, що ідеально підходить дляприготування. Режим приготування вентилятором зменшує час приготування. Ця система забезпечує чистоту духовки, запобігає зливу жирів і соків і значно покращує смак.
Легка чистка - гіполергенна, екологічно чиста емальВнутрішня частина духовки покрита емаллю, що легко очищається. Емаль від Kaiser має наступні характеристики:1. Гіпоалергенна 2. Простотою догляду. Подібно до піролітичного очищення, але при нижчих температурах3. Антибактеріальна4. Гігієнічна5. Міцне покриття з тривалим терміном служби6. Блиск, гладкість, УФ, погодний та температурний опір7. Екологічність Функція самоочищення
Ця функція використовується для швидкого очищення печі.Функція швидкого розщеплення поєднує в собі функції каталітичної очистки. Духовка нагрівається до 250°C та підтримується протягом 1 години. Вставки каталітичної емалевої печі Kaiser є надзвичайно практичними. Вогонь може згаснути через протяги або приготування їжі. Термодатчик автоматично вимикає подачу газу. Ця функція забезпечує високу безпеку. Газові та газоелектричні плити компанії Kaiser оснащені автозапалюванням. Просто поверніть ручку – і забезпечений надійний підпал пальника. Немає потреби в сірниках або запальничках. Легкі монтажні напрямні для полиціНапрямні для кріплення полиці виготовлені з нержавіючої сталі.Ви можете витягнути листи та направляючі без шкоди для емалі. Бічні рейки можуть бути легко розібрані, що забезпечує зручне очищення духовки. Опори для полиці можна мити вручну або в посудомийній машині для зручного очищення. Чавунні решіткиЧавунні решітки надають додаткову поверхню, для забезпечення стійкості та безпеки великих каструль. Опори зроблені без гострих кутів, тому їх легко чистити. Ви також можете помістити їх у посудомийну машину. Ящик для посуду на направляючих роликах Завдяки напрямним роликам ящик для посуду можна легко витягнути. Це дуже практично і досить зручно, щоб розмістити великі каструлі.

Кухонна плита Kaiser HGE 93555 ElfEm Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кухонна плита Kaiser HGE 93555 ElfEm в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонна плита купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонна плита и купити Кухонна плита Kaiser HGE 93555 ElfEm в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кухонна плита Kaiser HGE 93555 ElfEm

Тип Газова
Тип духовки Електрична
Кількість газових пальників 5 штук
Об'єм духовки 115 л
Гриль Ні
Конвекція Є
Керування Поворотне
Газовий контроль духовки Ні
Тип очищення духовки Каталітична
Двері Відкидна
Газ-контроль конфорок Є
Скло 3 шт
Зони нагріву Є
Розміри 92x90x60 см
Особливості термостат
таймер
конвекція
крутив
підсвічування духовки

* Технічні характеристики Кухонна плита Kaiser HGE 93555 ElfEm можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кухонна плита Kaiser HGE 93555 ElfEm

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kaiser HGE 93555 ElfEm

Код товару: 273215
На замовлення, 1-3 дні
Kaiser HC 93691 IR 111499 грн
Код товару: 273216
На замовлення, 1-3 дні
Kaiser HC 93691 IS 111499 грн
Код товару: 273217
На замовлення, 1-3 дні
Kaiser HC 93655 IEm 116186 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →