Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кавоварка Jura X6 Dark Inox

Код товару: 232283
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Jura
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кавомашини Кавоварка Jura X6 Dark Inox

Для любителів чорної кави, для тих, хто готує цей напій у професійному кавнику та хто використовує два різні температурні режими для заварювання чаю, модель X6 продемонструє свої переваги повною мірою. Проста та зрозуміла концепція керування особливо ефективна при експлуатації машини робочим персоналом чи гостями. У моделі X6 всі варіанти кавових напоїв відображаються на дисплеї, і їх можна змінювати. Завдяки великому бункеру для води та міцному змінному вузлу подачі свіжої води модель X6 відмінно підходить як для кейтерингу, так і постійного використання в будь-яких приміщеннях.

Ціна: 75015 грн
шт

Опис товару Кавоварка Jura X6 Dark Inox

 Для любителів чорної кави, для тих, хто готує цей напій у професійному кавнику та хто використовує два різні температурні режими для заварювання чаю, модель X6 продемонструє свої переваги повною мірою. Проста та зрозуміла концепція керування особливо ефективна при експлуатації машини робочим персоналом чи гостями. У моделі X6 всі варіанти кавових напоїв відображаються на дисплеї, і їх можна змінювати. Завдяки великому бункеру для води та міцному змінному вузлу подачі свіжої води модель X6 чудово підходить як для кейтерингу, так і для постійного використання в будь-яких приміщеннях.

Кавоварка Jura X6 Dark Inox Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кавоварка Jura X6 Dark Inox в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кавомашини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кавомашини и купити Кавоварка Jura X6 Dark Inox в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кавоварка Jura X6 Dark Inox

Тип Експресо
Потужність 1450 Вт
Об'єм резервуара для води 5 л
Кількість чашок 2
Використана кава Зерновий
Максимальний тиск 15 бар
Функції Ні
Конструкція Ні
Сфера використання Ні
Спосіб розміщення Метал/пластик
Автоматичне приготування напоїв Є
Вага Є
Додаткові функції Є
Особливості 47 х 37,3 х 46,1 см
Габарити (ВхШхГ) 14 кг
Країна-виробник Чорний

* Технічні характеристики Кавоварка Jura X6 Dark Inox можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кавоварка Jura X6 Dark Inox

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Jura X6 Dark Inox

Код товару: 220464
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 125109
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 58403
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →