Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Колонка JBL Tuner 2 White (JBLTUNER2WHT)

Код товару: 286955
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: JBL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Колонки Колонка JBL Tuner 2 White (JBLTUNER2WHT)

JBL Tuner 2 На кухні. Біля басейну. У парку. З оновленою JBL Tuner 2 ви зможете слухати улюблені радіостанції або власні плейлисти будь-коли.

Ціна: 5160 грн
шт

Опис товару Колонка JBL Tuner 2 White (JBLTUNER2WHT)

 Ця покращена версія Bluetooth-колонки з FM-тюнером та підтримкою цифрового радіомовлення у форматах DAB/DAB+ як і раніше вражає своїм кришталево чистим звуком. Але тепер вона може похвалитися ще більшим дисплеєм, 12 годинами автономної роботи та захистом від води рівня IPX7. Завдяки цій акустиці ви завжди зможете налаштуватись на улюблену хвилю і насолоджуватися гарною музикою, де б не знаходилися. Кришталево чистий звук JBL Pro Sound FM-тюнер та DAB-приймач цифрового радіо Водонепроникність рівня IPX7 Цілий день без підзарядки Вбудований акумулятор забезпечує акустиці до 12 годин автономної роботи, що дозволяє брати її з собою на пікніки, заміські поїздки або відпочинок на природі. Не переживаючи у тому, що може раптово розрядитися. Не боїться води Сміливо беріть JBL Tuner 2 у парк або басейн. Ця акустика має рівень водонепроникності IPX7 і готова до роботи на відкритому повітрі. Тому навіть злива, що раптово почалася, не зможе нашкодити їй. Просте налаштування Б

Колонка JBL Tuner 2 White (JBLTUNER2WHT) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Колонка JBL Tuner 2 White (JBLTUNER2WHT) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Колонки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Колонки и купити Колонка JBL Tuner 2 White (JBLTUNER2WHT) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Колонка JBL Tuner 2 White (JBLTUNER2WHT)

Тип Портативна акустика
Кількість каналів 2.0
Влада 5 Вт
З'єднання бездротова
Встановлення Портативна
З'єднувачі Mini-Jack 3.5mm, USB Type-C
Матеріал стовпців Пластик
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Колонка JBL Tuner 2 White (JBLTUNER2WHT) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Колонка JBL Tuner 2 White (JBLTUNER2WHT)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на JBL Tuner 2 White (JBLTUNER2WHT)

Код товару: 231432
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 233342
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 235750
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →