Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники JBL T660 NC Blue (JBLT660NCBLU)

Код товару: 240473
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: JBL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники JBL T660 NC Blue (JBLT660NCBLU)

Навушники JBL T660 NC Blue (JBLT660NCBLU) – великі бездротові Bluetooth-навушники з підвищеною продуктивністю. Дана модель відрізняється активним шумопоглинанням та відмінним звучанням.

Ціна: 3096 грн
шт

Опис товару Навушники JBL T660 NC Blue (JBLT660NCBLU)

Навушники JBL T660 NC Blue (JBLT660NCBLU) – великі бездротові Bluetooth-навушники з підвищеною продуктивністю. Ця модель відрізняється активним шумопоглинанням та відмінним звучанням.
 
Насолоджуйтесь звуком JBL Pure Bass Sound до 44 годин з увімкненим шумоподавленням, а потім миттєво зарядіть (всього 5 хвилин на 2 додаткові години роботи від акумулятора) або просто підключіть додатковий знімний кабель.
 
Миттє підключення JBL Tune 660NC до вашого пристрою Android завдяки Fast Pair. Потім використовуйте зручні кнопки на навушник для керування звуком та дзвінками, залишаючи телефон у кишені. Bluetooth 5.0 забезпечує якісне та надійне з'єднання.
 
Зручні дзвінки та використанняголосовий помічник. Просте керування відтворенням та дзвінками за допомогою зручних кнопок та мікрофона на чашці навушника. Натискаючи кнопку на чашці навушника, можна також швидко перейти до голосового помічника на вашому пристрої.
 
Бездротове з'єднання Bluetooth. Бездротова потокова передача високоякісного звуку зі смартфона або планшета без поплутаних дротів завдяки Bluetooth 5.0.
 
Легковажна та складана конструкція. Легкові матеріали забезпечують зручну посадку, а міцна конструкція гарантує надійне використання навушників протягом багатьох років.
 
Функція швидкого сполучення Google Fast Pair. JBL Tune 660NC підключаються до вашогопристрою Android відразу ж після увімкнення завдяки функції швидкого сполучення Google Fast Pair.
 
Якісні та легкі матеріали гарантують вам як щоденну зручність, так і довготривале служіння під час активного використання. Надлегкі, плоскі та складні, вони помістяться будь-де і будуть готові супроводжувати Вас весь день.

Навушники JBL T660 NC Blue (JBLT660NCBLU) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники JBL T660 NC Blue (JBLT660NCBLU) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники JBL T660 NC Blue (JBLT660NCBLU) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники JBL T660 NC Blue (JBLT660NCBLU)

Тип Навушники
Тип дизайну Накладні
Метод з'єднання Комбіновані (провідні, бездротові)
Версія Bluetooth Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції Закриті
Тип кріплення Оголів'я
Дизайн випромінювача Динамічний
КОНТРОЛЬ Регулювання гучності
Прийом дзвінків
Активація голосового помічника
Додатково Активне шумозаглушення
Складна конструкція
Знімний кабель
Елемент живлення: акумулятор
Місткість акумулятора: 610 мАг
Час роботи (музика/розмови): 44 год
Мінімальна частота, що відтворюється: 20 Гц
Максимальна частота, що відтворюється: 20 000 Гц
Опір: 32 Ом
Чутливість: 100 дБ
Канальність звуку: 2.0 (стерео)
Вага: 166 г
Кабель USB-C
Забарвлення Блакитний

* Технічні характеристики Навушники JBL T660 NC Blue (JBLT660NCBLU) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники JBL T660 NC Blue (JBLT660NCBLU)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на JBL T660 NC Blue (JBLT660NCBLU)

Код товару: 340034
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 292511
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332106
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →