Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники JBL T215BT Champagne Gold (JBLT215BTCGD)

Код товару: 244721
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: JBL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники JBL T215BT Champagne Gold (JBLT215BTCGD)

Навушники JBL T215BT Champagne Gold (JBLT215BTCGD) - бездротові навушники-вкладиші з технологією JBL Pure Bass Sound та 16 годинами роботи від одного заряду.

Ціна: 1978 грн
шт

Опис товару Навушники JBL T215BT Champagne Gold (JBLT215BTCGD)

Навушники JBL T215BT Champagne Gold (JBLT215BTCGD) - бездротові навушники-вкладиші з технологією JBL Pure Bass Sound та 16 годинами роботи від одного заряду.
 
Динамики розміром 12,5 мм забезпечують потужні баси, а м'які вкладиші ергономічної форми надійно тримаються у вухах. За допомогою трикнопкового пульта управління можна відповідати на дзвінки, контролювати відтворення, а також здійснювати дзвінки у режимі hands-free, використовуючи вбудований мікрофон.
 
Більше басів з JBL Pure Bass
Завдяки 12,5-міліметровим динамікам та технології Pure Bass Sound, яка особливо підкреслює низькі частоти, ці навушники дозволять вам відчути всю глибину улюблених композицій та по-справжньому оцінити фірмову якість звукуJBL.
 
Надійний зв'язок без жодних проводів
Більше ніяких дратівливих кабелів та розплутування вузлів – тільки ваша музика, де і коли завгодно. Завдяки найсучаснішому протоколу бездротового зв'язку Bluetooth 5.0 навушники дозволяють слухати улюблені треки прямо зі свого смартфона або планшета без завад та затримок.
 
16 годин автономної роботи та швидка зарядка
Вбудована батарея забезпечує навушникам цілих 16 годин безперервної роботи, а щоб зарядити їх знадобиться лише 2 години. Але якщо ви поспішаєте, на допомогу завжди прийде функція швидкої зарядки: 10 хвилин та додаткова година музики у вас у запасі.
 
Проста багатозадачність
Функціябагатоточкового з'єднання Multi-point дозволяє підключати JBL T215BT до кількох мобільних пристроїв та одним дотиком змінювати джерело сигналу без необхідності повторного сполучення Bluetooth-навушників щоразу. Тобто ви можете легко перемикатися з перегляду відео на планшеті на телефонний дзвінок, щоб не пропустити нічого важливого.
 
Зручна форма
М'які вкладки ергономічної форми дозволяють насолоджуватися музикою з повним комфортом. Протягом тривалого часу.
 
Просте керування на ходу
Залишіть телефон у кишені, легко контролюючи свою музику та відповідаючи на дзвінки за допомогою вбудованого пульта з 3 функціональними кнопками. Одним натисканням ви можете переключититрек або отримати доступ до голосового помічника прямо на ходу.
 
Без вузлів та сплутування
Міцний та плоский кабель додає зручності у повсякденному використанні. Він не сплутується і забезпечує навушникам стабільну роботу день у день. Просто дістаньте JBL T215BT із сумки чи кишені, підключіть до свого телефону та можете насолоджуватися улюбленою музикою.

Навушники JBL T215BT Champagne Gold (JBLT215BTCGD) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники JBL T215BT Champagne Gold (JBLT215BTCGD) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники JBL T215BT Champagne Gold (JBLT215BTCGD) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники JBL T215BT Champagne Gold (JBLT215BTCGD)

Тип Навушники спортивні
Тип дизайну Вкладиші
Метод з'єднання Бездротові
Версія Bluetooth Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції Напівзакриті
Тип кріплення Кріплення на шиї
Дизайн випромінювача Динамічний
КОНТРОЛЬ Голосовий помічник
Управління музикою
Управління дзвінками
Додатково Мінімальна частота, що відтворюється: 20 Гц
Максимальна частота, що відтворюється: 20 кГц
Чутливість: 118 дБ
Опір: 20 Ом
Елемент живлення: вбудований акумулятор
Місткість акумулятора: 130 мАг
Час роботи: до 16 год
Час зарядки: до 2 год.
Вага: 51 г
Забарвлення Золотий

* Технічні характеристики Навушники JBL T215BT Champagne Gold (JBLT215BTCGD) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники JBL T215BT Champagne Gold (JBLT215BTCGD)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на JBL T215BT Champagne Gold (JBLT215BTCGD)

Код товару: 244796
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 249313
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 305003
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →