Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники JBL Reflect Mini BT Teal

Код товару: 160551
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: JBL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники JBL Reflect Mini BT Teal

Тип навушників: Вакуумні; Тип підключення: Бездротове з Bluetooth; Призначення: спортивні; Тип кріплення: Вушний фіксатор; Наявність мікрофона: Є; Вага: 20 г;

Ціна: 3010 грн
шт

Опис товару Навушники JBL Reflect Mini BT Teal

Представляємо спортивні Bluetooth-навушники JBL Reflect Mini. Захищені від крапель поту, із вкладишами, що не стирчать із вух, ці надлегкі навушники забезпечують приголомшливе звучання JBL, надихаючи вас на спортивні досягнення. Виконуйте кросфіт з упевненістю та тренуйтеся з легкістю, оскільки спортивні Bluetooth-навушники JBL Reflect Mini не обмежують вас проводами та забезпечують 8 годин відтворення через високоякісні 5,8-мм мембрани. Пульт управління та мікрофон, керовані однією кнопкою, стильний асортимент кольорів та можливість з легкістю очищати навушники після використання сподобаються однаково як тим, хто звертається до спорту лише у вихідні, так і серйозні спортсмени.

/> Світловідбивний кабель добре помітний у темний час доби.


Підтримка технології Bluetooth дозволяє передавати потокову музику у високій якості з мобільних пристроїв. Джерелом звуку може бути мобільний телефон, планшетний пристрій або ноутбук – ця модель зможе з ним працювати.

Навушники JBL Reflect Mini BT Teal Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники JBL Reflect Mini BT Teal в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники JBL Reflect Mini BT Teal в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники JBL Reflect Mini BT Teal

Тип Вакуумні
Метод з'єднання Бездротове з Bluetooth
Тип кріплення Вушний фіксатор
Дизайн випромінювача Динамічні
КОНТРОЛЬ Кнопки керування треками, Регулятор гучності
Додатково Мембрани 5.8 мм Універсальний пульт: керування гучністю, прийом \ скидання дзвінка, пауза \ відтворення Надійна фіксація у вушній раковині, завдяки технології Freebit (не випадають при заняттях спортом) Заряджання кабелем micro-USB за 2 години Відтворення: до 8 годин
Забарвлення Синій

* Технічні характеристики Навушники JBL Reflect Mini BT Teal можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники JBL Reflect Mini BT Teal

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на JBL Reflect Mini BT Teal

Код товару: 348610
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365821
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 368022
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →