Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники JBL QUANTUM 400 Black (JBLQUANTUM400BLK)

Код товару: 231606
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: JBL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники JBL QUANTUM 400 Black (JBLQUANTUM400BLK)

Комп'ютерна гарнітура • спосіб підключення: дротовий • конструкція: повнорозмірні • акустичне оформлення: закриті • випромінювач: динамічні • довжина шнура: 1,2 м.

Ціна: 3956 грн
шт

Опис товару Навушники JBL QUANTUM 400 Black (JBLQUANTUM400BLK)

Легка та комфортна дротова гарнітура зі стильним підсвічуванням JBL Quantum 400 Black (JBLQUANTUM400BLK) стане чудовим вибором для будь-якого геймера. Ігрова гарнітура дозволить жити грою і відчути неймовірні емоції, поринаючи в реалістичну звукову картину. А завдяки об'ємному звучанню можна почути будь-який рух супротивника. Насолоджуватися повноцінною звуковою атмосферою дозволяють 50 мм динаміки з динамічним випромінювачем, за рахунок чого вони чудово відтворюють будь-яке звучання в частотному діапазоні 20-20000 Гц. Для абсолютно комфортного використання передбачено регульоване оголов'я та амбушюри з м'якої еластичної екошкіри, завдяки чому забезпечується відсутність дискомфорту та натискання.навіть за великої тривалості перебування у навушниках. Спрямований відкидний мікрофон з чутливістю 40 дБ відрізняється чітким звуком і забезпечує чудову чутність голосу в діапазоні 100-10000 Гц, що особливо актуально для учасника командної гри і дозволяє віддавати чіткі команди, допомагати, попереджаючи про небезпеку, а також вільно спілкуватися в чатах. соцмережах. JBL Quantum 400 Black (JBLQUANTUM400BLK) можна використовувати з величезною кількістю пристроїв: персональними комп'ютерами, ноутбуками, ігровими консолями Xbox, PlayStation, Nintendo Switch. Унікальне програмне забезпечення дозволяє створювати окремі профілі та RGB-ефекти, а також змінювати параметри мікрофона.

Навушники JBL QUANTUM 400 Black (JBLQUANTUM400BLK) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники JBL QUANTUM 400 Black (JBLQUANTUM400BLK) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники JBL QUANTUM 400 Black (JBLQUANTUM400BLK) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники JBL QUANTUM 400 Black (JBLQUANTUM400BLK)

Тип Комп'ютерна гарнітура
Тип дизайну повнорозмірні
Метод з'єднання провідний
Тип акустичної конструкції закриті
Тип кріплення оголов'я
Дизайн випромінювача динамічні
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Навушники JBL QUANTUM 400 Black (JBLQUANTUM400BLK) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники JBL QUANTUM 400 Black (JBLQUANTUM400BLK)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на JBL QUANTUM 400 Black (JBLQUANTUM400BLK)

Код товару: 237998
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 328240
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365365
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →