Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Колонка JBL PULSE 4 Black (JBLPULSE4BLK)

Код товару: 157260
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: JBL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Колонки Колонка JBL PULSE 4 Black (JBLPULSE4BLK)

Тепер музику можна завжди носити із собою. Портативна акустика оснащена 6,5 мм драйвером у верхній частині корпусу, який забезпечує широкий діапазон частот та розсіювання звуку на всі боки. А велика вихідна потужність в 20 Вт робить колонку чудовим варіантом для невеликої пляжної вечірки або музичного супроводу на пікніку.

Ціна: 8127 грн
шт

Опис товару Колонка JBL PULSE 4 Black (JBLPULSE4BLK)

 Лаконічний дизайн та універсальність, яка підходить до будь-якого інтер'єру Тонка рама підкреслює вишуканий стиль та сучасність. Доступність на Android розширює необмежені можливості, ви матимете можливість не тільки дивитися живе телебачення, але й повноцінно користуватися Інтернетом. Начинка ТВ ERGO 55DU6510 створений для швидкості та продуктивності. Він оснащений MT5522ZHOJ процесором для кращої якості зображення. Просте підключення з дводіапазонним Wi-Fi, трьома входами HDMI та кількома варіантами введення/виведення. Ви можете навіть налаштувати ім'я кожного входу та налаштувати параметри зображення для кожного підключеного пристрою. Цей телевізор сумісний з HDR, тому ви можете дивитися HDRфільми та телепередачі. Крім того, телевізор стає розумнішим завдяки Android 7.0 та автоматичним оновленням програмного забезпечення бездротовою мережею, тому ви завжди будете в курсі останніх новин. Керуйте своїм телевізором Використовуйте Пульт ДК, що входить до комплекту, щоб легко керувати функціями телевізора, такими як гучність, навігація, відтворення та перемикання входів, а також легкий доступ до Інтернет-браузера, Facebook, Megogo, Youtube.com. Супер-простий пульт створений для того, щоб спростити навігацію. Приблизно з половиною клавіш традиційного пульта дистанційного керування телевізора вам не доведеться шукати потрібну кнопку. Потужний мобільний додаток

 

Колонка JBL PULSE 4 Black (JBLPULSE4BLK) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Колонка JBL PULSE 4 Black (JBLPULSE4BLK) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Колонки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Колонки и купити Колонка JBL PULSE 4 Black (JBLPULSE4BLK) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Колонка JBL PULSE 4 Black (JBLPULSE4BLK)

Тип Портативна
Кількість каналів 1
Влада 20 Вт
З'єднання USB Type-C
Інтерфейси 1 x USB Type-C
З'єднувачі USB Type-C
Матеріал стовпців Пластик
Забарвлення чорний

* Технічні характеристики Колонка JBL PULSE 4 Black (JBLPULSE4BLK) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Колонка JBL PULSE 4 Black (JBLPULSE4BLK)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на JBL PULSE 4 Black (JBLPULSE4BLK)

Код товару: 286959
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367882
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367994
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →