Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Колонка JBL PartyBox One The Go

Код товару: 265588
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: JBL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Колонки Колонка JBL PartyBox One The Go

JBL PartyBox Go дозволяє вам побачити, почути та відчути ритм – від пляжних вечірок до фестивалів. Зробіть його голосніше за допомогою потужного звуку JBL Pro Sound потужністю 100 Вт, синхронізованого із сліпучим світловим шоу.

Ціна: 14018 грн
шт

Опис товару Колонка JBL PartyBox One The Go

JBL PartyBox Go дозволяє вам побачити, почути та відчути ритм – від пляжних вечірок до фестивалів. Зробіть його голосніше за допомогою потужного звуку JBL Pro Sound потужністю 100 Вт, синхронізованого із сліпучим світловим шоу. Отримайте доступ до улюблених мелодій за допомогою Bluetooth, USB, AUX і TWS (True Wireless Stereo), візьміть друга і співайте від душі за допомогою бездротових мікрофонів JBL або використовуйте інструментальний вхід, щоб підігравати. У JBL PartyBox Go є відкривачка для пляшок, м'який плечовий ремінь, акумулятор та захист від бризок IPX4. У ньому є все, що потрібно для початку вечірки, лише треба взяти його із собою. Захист від бризок IPX4 розширені налаштування 6 годин відтворення JBL Pro Sound Знайдіть свій ритм із потужним звуком JBLPro Sound потужністю 100 Вт. У приміщенні або на вулиці JBL PartyBox Go забезпечує чіткі високі частоти, чисті середні частоти та важкі баси – з функцією Bass Boost, щоб добре провести час усю ніч. Синхронізоване світлове шоу Висвітлить вечірку за допомогою динамічного світлового дисплея, який синхронізується з музикою та засліплює ваших гостей. Вибирайте з безлічі встановлених шаблонів і дозволяйте кольорам переходити в гармонію з музикою, поки ви зосереджуєтеся на мелодіях. Бездротовий мікрофон JBL у комплекті Співайте без обмежень. JBL PartyBox Go поставляється з бездротовим мікрофоном JBL із радіусом дії до 10 метрів.

Колонка JBL PartyBox One The Go Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Колонка JBL PartyBox One The Go в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Колонки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Колонки и купити Колонка JBL PartyBox One The Go в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Колонка JBL PartyBox One The Go

Тип Акустична система
Кількість каналів 1/8"
Влада 100 Вт
З'єднання Бездротове
Встановлення без встановлення
Інтерфейси USB
З'єднувачі кабель USB
Підсилювач є
Обладнання Bluetooth
Матеріал стовпців пластик
Матеріал сабвуфера плщастик
Забарвлення чорний

* Технічні характеристики Колонка JBL PartyBox One The Go можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Колонка JBL PartyBox One The Go

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на JBL PartyBox One The Go

Код товару: 367993
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 286958
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346923
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →