Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники JBL Live Pro+ TWS Black (JBLLIVEPROPTWSBLK)

Код товару: 328124
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: JBL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники JBL Live Pro+ TWS Black (JBLLIVEPROPTWSBLK)

Навушники JBL Live Pro+ TWS Black (JBLLIVEPROPTWSBLK) подарують вам до 28 годин насолоди від прослуховування улюбленої музики і дадуть ефект повного занурення без проводів із приголомшливим легендарним звуком.

Ціна: 4945 грн
шт

Опис товару Навушники JBL Live Pro+ TWS Black (JBLLIVEPROPTWSBLK)

Навушники JBL Live Pro+ TWS Black (JBLLIVEPROPTWSBLK) подарують вам до 28 годин насолоди від прослуховування улюбленої музики і дадуть ефект повного занурення без проводів із приголомшливим легендарним звуком.
 
Адаптивне шумозаглушення та функція Smart Ambient
Адаптивне шупомопригнічення означає, що ніщо не відволікає вас від занять чи музики. А якщо ви бажаєте чути навколишні звуки, не витягуючи навушники з вух, на допомогу приходить технологія Smart Ambient, відкриваючи для вас світ навколо.
 
До 28 годин роботи, бездротова зарядка
До 7 годин відтворення та 21 година в чохлі з функцією швидкої зарядки означає, що JBL Live Pro+ TWS радуватимуть вас цілий день. Неймовірно зручна зарядка в дорозі зфункцією швидкого заряджання на навушниках JBL Live Pro+ TWS та бездротова зарядка з підтримкою Qi.
 
Ідеальна якість дзвінків - ніякого шуму
Сумкуєте за особистими зустрічами? Завдяки технології шумоподавлення та блокування шуму вітру, а також спрямованим мікрофонам у співрозмовника буде відчуття живого спілкування.
 
Синхронізація Dual Connect + та швидке зв'язування
Навушники миттєво зв'язуються з пристроєм під час відкриття чохла: можна слухати музику, здійснювати моно/стереодзвінки, викликати голосового помічника в одному або обох навушниках. З додатком JBL призначати функції на кожному навушнику ще простіше. Завдяки швидкому пару Google навушники миттєво підключаються допристрою Android. Можна зв'язати кілька пристроїв, натиснувши на екран пристрою.
 
Допомога голосовими командами
Використовуйте голосовий помічник, викликаючи його голосом або торканням чашки навушника. Активуйте ANC або Ambient Aware, перевіряйте заряд акумулятора або відключайте JBL Live Pro+ TWS просто через Hey Google. Використовуйте нову програму JBL для простої установки бажаних голосових помічників.
 
Водонепроникність та комфортна посадка
Найкраща музика завжди з вами. Сертифікація відповідно до IPX4 означає, що навушники JBL Live Pro+ TWS водонепроникні, а з п'яти наборів силіконових амбушюр ви обов'язково оберете свій ідеальнийваріант.
 
Налаштовуйте з програмою My JBL Headphones
Навушники повинні підлаштовуватися під вас, а не навпаки. Звук та функції JBL Live Pro+ TWS можна легко персоналізувати у безкоштовному додатку My JBL Headphones: змінюйте налаштування еквалайзера, налаштовуйте кращого голосового помічника, вибирайте оптимальний амбушюр всього за кілька кроків.
 
Більше музики, менше шуму
JBL Live Pro+ TWS - це найкраще аудіо рішення на будь-якому пристрої з ефектом повного занурення без проводів і приголомшливим легендарним звуком JBL. Будьте в курсі того, що відбувається навколо з функцією Smart Ambient, або приділяйте всю увагу музиці з адаптивним шумопоглинанням. А потім перемикайтеся з треків на групові дзвінкизавдяки здвоєним спрямованим мікрофонам, насолоджуючись ефектом присутності як на особистій зустрічі, так і третьому мікрофону для зменшення навколишнього шуму. Керуйте музикою та викликами одним торканням пальцем чашки навушників. Використовуйте голосовий помічник, викликаючи його голосом або торканням чашки навушника. А, налаштувавши Hey Google, активуйте функції JBL Live Pro+ TWS голосом. Вони завжди зроблять ваш день яскравішим, забезпечуючи до 28 годин відтворення з бездротовою зарядкою з підтримкою Qi та супершвидкою бездротовою підзарядкою.

Навушники JBL Live Pro+ TWS Black (JBLLIVEPROPTWSBLK) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники JBL Live Pro+ TWS Black (JBLLIVEPROPTWSBLK) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники JBL Live Pro+ TWS Black (JBLLIVEPROPTWSBLK) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники JBL Live Pro+ TWS Black (JBLLIVEPROPTWSBLK)

Тип Наушники для телефона
Тип дизайну Вакуумные вкладыши
Метод з'єднання Беспроводные
Версія Bluetooth Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції Закрытые
Тип кріплення С креплением на ушах
Дизайн випромінювача Динамический
Підтримка об'ємного звуку Минимальная воспроизводимая частота: 20 Гц
Максимальная воспроизводимая частота: 20 кГц
Чувствительность: 102 дБ
Сопротивление: 16 Ом
Система активного шумоподавления
HI-RES AUDIO
КОНТРОЛЬ Голосовое управление
Принять/отклонить вызов
Голосовой помощник
Управление музыкой
Сенсорное управление
Додатково Элемент питания: аккумулятор
Емкость аккумулятора: 55 мАч
Время работы: до 7 часов воспроизведения и 21 час в чехле с функцией быстрой зарядки
Время зарядки: до 2 ч
С регулятором громкости
Совместимость с Apple и Android
Google Ассистент
Звонки в режиме hands-free
Легендарный звук JBL
Защита от пота
Технология TalkThru
Защита от влаги: IPX4
Длина шнура/радиус действия: до 10 м
Вес: 59 г
Забарвлення Черный

* Технічні характеристики Навушники JBL Live Pro+ TWS Black (JBLLIVEPROPTWSBLK) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники JBL Live Pro+ TWS Black (JBLLIVEPROPTWSBLK)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на JBL Live Pro+ TWS Black (JBLLIVEPROPTWSBLK)

Код товару: 346925
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 144577
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 340070
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →