Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Колонка JBL LINK 300 BLACK

Код товару: 113063
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: JBL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Колонки Колонка JBL LINK 300 BLACK

Розумна колонка із голосовим помічником Google Assistant. Сумарна потужність: 50 Вт. Вбудований Chromecast з відтворенням потоку з роздільною здатністю 24/96. Бездротова технологія Bluetooth. Об'єднання в мультирумну систему з іншими колонками серії Link Wi-Fi.

Ціна: 5934 грн
шт

Опис товару Колонка JBL LINK 300 BLACK

 Потужна і розумна, нова колонка JBL Link 300 з голосовим помічником Google Assistant зробить ваше життя повноцінним і яскравішим. Тепер ніяких набридливих скролів стрічки новин: хочете дізнатися новини – просто скажіть «окей, Google», і JBL Link 300 знайде вам всю необхідну інформацію.

 

Якщо ви втомилися від потоку новин, попросіть колонку поставити вашу улюблену музику. Вона сполучається з мобільними пристроями через Bluetooth і готова транслювати потік музики у високій роздільній здатності 24/96 завдяки вбудованому Chromecast.

 


Вся серія JBL Link, що складається з моделей Link 10, Link 20 і Link 300 різної потужності

 

Відправте улюблену пісню на всі колонки JBL Link в будинку, адже цей спікер легко синхронізується з іншими розумними колонками по домашній мережі Wi-Fi для мультирумного звучання. А потужність 50 Вт перетворить вашу вітальню в справжній концертний зал. Відпочивайте по-справжньому з JBL Link 300 – і тілом, і головою!

Особливості та переваги

Голосове керування за допомогою Google Assistant

Дізнайтесь останні новини, знайдіть цікаві рецепти на вечерю, послухайте улюблену музику і будьте в курсі трафіку на дорозі, перед тим, як вирушити в дорогу. Вам достатньо сказати «Окей, Google!» і голосовий помічник буде готовий виконати ваше прохання.

JBL Signature Sound

Отримайте потужне високопродуктивне звучання, яке ви можете зустріти в кращих кінотеатрах, студіях звукозапису або на концертних аренах по всьому світу. Потужна бездротова колонка JBL Link 300 має ту саму знамениту якість звуку.

Свобода бездротового звучання у високій роздільній здатності

Технологія Bluetooth дозволить запускати музику з будь-якого сумісного пристрою, а вбудований Chromecast – це можливість почути улюблену музику у високій цифровій роздільній здатності.

Мультирумна система

JBL Link 300 об'єднується з іншими колонками серії Link 10 і Link 20 подомашньої мережі Wi-Fi для того, щоб створити по-справжньому потужну систему або відтворювати той самий потік музики в різних кімнатах.

Колонка JBL LINK 300 BLACK Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Колонка JBL LINK 300 BLACK в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Колонки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Колонки и купити Колонка JBL LINK 300 BLACK в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Колонка JBL LINK 300 BLACK

Тип Портативна
Кількість каналів 2.0
Влада 2 х 25 Вт
З'єднання Бездротове
Встановлення Універсальна
Інтерфейси Bluetooth 4.2
Обладнання голосовий помічник
голосове управління
управління зі смартфона
підтримка Multiroom
Матеріал стовпців Пластик
Забарвлення Чорного кольору, тканинне оздоблення

* Технічні характеристики Колонка JBL LINK 300 BLACK можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Колонка JBL LINK 300 BLACK

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на JBL LINK 300 BLACK

Код товару: 187338
На замовлення, 1-3 дні
Gingko GK28HO 6192 грн
Код товару: 187339
На замовлення, 1-3 дні
Gingko GK26HO 6192 грн
Код товару: 138437
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →