Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Колонка JBL LINK 10 BLACK

Код товару: 150225
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: JBL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Колонки Колонка JBL LINK 10 BLACK

Розумна бездротова колонка із голосовим помічником Google Assistant. Два динаміки, загальною потужністю 16 Вт; до 5:00 автономного відтворення. Вбудований Chromecast з відтворенням потоку з роздільною здатністю 24/96. Бездротова технологія Bluetooth. Об'єднання в мультирумну систему з іншими колонками серії Link Wi-Fi.

Ціна: 5160 грн
шт

Опис товару Колонка JBL LINK 10 BLACK

 Майбутнє вашого будинку за керуванням голосом – у цьому майже немає сумнівів – справа тільки в тому, коли і з якою технологією. JBL представляє розумні колонки з голосовим керуванням від Google – JBL Link 10. Це портативна бездротова колонка з інтегрованою голосовою системою Google Home та помічником Google Assistant, яка допоможе виконувати прості дії вдома, запустити музику, дізнатися про останні новини і так далі. Вбудований акумулятор подарує до п'яти годин бездротової роботи. А послухати музику в HD-якості дозволить вбудований Chromecast і, безперечно, бездротова технологія Bluetooth.

Захист від бризок та солоного повітря за сертифікатом IPX7 пропонують ще більшу свободу використання JBL Link 10: ви можете влаштовувати вечірки біля води або на пікніку. Крім того, кілька колонок Link можуть об'єднатися в одну мультирумну систему по домашній мережі Wi-Fi для створення по-справжньому потужного звуку або програвання одного і того ж музичного потоку по всьому будинку. З JBL Link 10 ваш будинок стане вашим другом та помічником!

Колонка JBL LINK 10 BLACK Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Колонка JBL LINK 10 BLACK в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Колонки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Колонки и купити Колонка JBL LINK 10 BLACK в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Колонка JBL LINK 10 BLACK

Тип Колонка
Портативні
Влада 16 Вт
З'єднання Бездротове
Встановлення Універсальне
Інтерфейси Bluetooth
Wi-Fi
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Колонка JBL LINK 10 BLACK можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Колонка JBL LINK 10 BLACK

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на JBL LINK 10 BLACK

Код товару: 231432
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 233342
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 235750
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →