Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники JBL JR310BT Blue (JBLJR310BTBLU)

Код товару: 221120
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: JBL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники JBL JR310BT Blue (JBLJR310BTBLU)

Навушники з мікрофоном • спосіб підключення: бездротовий • конструкція: накладні • акустичне оформлення: закриті • доладна конструкція: + • випромінювач: динамічні.

Ціна: 1806 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Навушники JBL JR310BT Blue (JBLJR310BTBLU)

Повнорозмірні бездротові навушники JBL JR310BT Blue JBLJR310BTBLU створені спеціально для дітей віком від 3 до 10 років. Ці навушники стежать, щоб гучність не перевищувала 90 дБ захисту слуху маленького меломана. М'які та зручні амбушури забезпечують ізоляцію від стороннього шуму та допомагають повністю сконцентруватися на прослуховуванні музики, перегляді фільму або комп'ютерній грі. Для більшого комфорту дуга регулюється по висоті, а також доповнена спеціальною вставкою у верхній частині. Крім того, навушники оснащені мікрофоном та багатофункціональною панеллю управління, яка дозволить повністю регулювати відтворення треків та гучність прямо з навушників. JBL JR310BT Blue JBLJR310BTBLU працюють набазі Bluetooth 5.0, який забезпечить якісну передачу сигналу на відстані до 15 м. Модель працює як з телефонами та планшетами на базі Android, так і з Apple пристроями. Безпечні та легкі бездротові навушники дозволяють 30 годин насолоджуватися неймовірно чистим звучанням. Модель також підтримує функцію швидкої зарядки.

Навушники JBL JR310BT Blue (JBLJR310BTBLU) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники JBL JR310BT Blue (JBLJR310BTBLU) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники JBL JR310BT Blue (JBLJR310BTBLU) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники JBL JR310BT Blue (JBLJR310BTBLU)

Тип Навушники з мікрофоном
Тип дизайну накладні
Метод з'єднання бездротовий
Версія Bluetooth Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції закриті
Тип кріплення оголов'я
Забарвлення Блакитний

* Технічні характеристики Навушники JBL JR310BT Blue (JBLJR310BTBLU) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники JBL JR310BT Blue (JBLJR310BTBLU)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на JBL JR310BT Blue (JBLJR310BTBLU)

Код товару: 325971
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332015
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 334339
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →