Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Колонка JBL Flip Essential (JBLFLIPESSENTIAL)

Код товару: 218581
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: JBL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Колонки Колонка JBL Flip Essential (JBLFLIPESSENTIAL)

Портативні колонки • потужність: 16 (2х8) Вт • кількість каналів: 2 • кількість смуг: 1 • частотний діапазон: 80-20000 Гц • Bluetooth: Bluetooth 4.1

Ціна: 3526 грн
шт

Опис товару Колонка JBL Flip Essential (JBLFLIPESSENTIAL)

Водонепроникна портативна колонка JBL Flip Essential Gray (JBLFLIPESSENTIAL) стане чудовим вибором для тих користувачів, які обожнюють музику і хочуть поділитися цим з оточуючими. Завдяки зручним габаритам і невеликій вазі девайс можна переносити з собою, брати в подорож або просто на прогулянку. Пристрій оснастили двома динаміками, сумарною потужністю 16 Вт, що забезпечують легендарний звук JBL, якому властиві насичена деталізація та чистий резонанс. При цьому мінімальний частотний діапазон, що відтворюється, становить 80 Гц, а максимальний - 20000 Гц. BL Flip Essential Gray (JBLFLIPESSENTIAL) може синхронізуватися з гаджетами за допомогою бездротового з'єднання Bluetooth 4.1. Також пристрій можна легко підключити до іншого пристрою через стандартний mini Jack 3,5 mm. Акумулятор на 3000 мАч забезпечує колонці до 10 годин постійного звучання улюблених композицій, а також дозволяє заряджати від неї інші мобільні гаджети, такі як телефон, планшет або програвач. Для повного заряду акустики потрібно 3,5 год.

Колонка JBL Flip Essential (JBLFLIPESSENTIAL) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Колонка JBL Flip Essential (JBLFLIPESSENTIAL) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Колонки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Колонки и купити Колонка JBL Flip Essential (JBLFLIPESSENTIAL) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Колонка JBL Flip Essential (JBLFLIPESSENTIAL)

Тип Портативні колонки
Кількість каналів 2
Влада 16 (2х8)
З'єднання Дротове з'єднання, Бездротове з'єднання
Встановлення Портативне
Інтерфейси Bluetooth 4.1
З'єднувачі Micro USB x1 (для заряджання)
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Колонка JBL Flip Essential (JBLFLIPESSENTIAL) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Колонка JBL Flip Essential (JBLFLIPESSENTIAL)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на JBL Flip Essential (JBLFLIPESSENTIAL)

Код товару: 187365
На замовлення, 1-3 дні
Gingko G007BE 3870 грн
Код товару: 302082
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 231432
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →