Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Колонка JBL BOOMBOX

Код товару: 177591
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: UBL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Колонки Колонка JBL BOOMBOX

Колонка UBL BOOMBOX (аналог) Підключайте два смартфони або планшети до акустичної системи та відтворюйте потужний звук по черзі з кожною з них.

Ціна: 1247 грн
шт

Опис товару Колонка JBL BOOMBOX

    Колонка UBL BOOMBOX (аналог). Підключайте два смартфони або планшети до акустичної системи та відтворюйте потужний звук по черзі з кожною з них. Вбудований акумулятор літій-іонний акумулятор забезпечує до 24 годин автономної роботи та дозволяє заряджати пристрої через два USB-порти. Візьміть систему Boombox із собою на пляж або басейн і не звертайте уваги на дощ, бризки та занурення у воду. Отримайте ще більш потужний звук і драйв, підключаючись бездротовим зв'язком більш ніж у 100 акустичним системам з технологією JBL Connect +. Насолоджуйтесь глибокими басами та багатим звуком у режимі «Кімната»; перейдіть на режим "Вулиця", щоб отримати широке звучання з потужнимибасами та підвищити тривалість періоду автономної роботи. За допомогою чотирьох активних вбудованих перетворювачів та двох випромінювачів JBL Bass система JBL Boombox видає неймовірний звук поряд із вибуховими басами, які не лише чути, а й відчуваються візуально. Тип портативні Вага 0.63 кг Акумулятори Особливості З функцією гучного зв'язку; з вбудованим FM-приймачем Країна реєстрації бренду України Країна-виробник товару Китай Гарантія 14 днів Габарити ВхШхГ 9 х 8.5 х 9 см Інтерфейси 3.5 мм (Mini-Jack), Bluetooth Вихідна потужність 2 х 10 Вт Формат акустики Портативна.
Вага: 1.24 кг кг
Коліри: чорний; червоний; синій; сірий
З функцією гучного зв'язку
Живлення: відакумулятора
 
 
 

Колонка JBL BOOMBOX Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Колонка JBL BOOMBOX в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Колонки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Колонки и купити Колонка JBL BOOMBOX в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Колонка JBL BOOMBOX

Тип Портативні колонки
З'єднання Bluetooth
Інтерфейси 3.5 мм (Mini-Jack) Bluetooth; microUSB
З'єднувачі 3.5 мм (Mini-Jack); microUSB
Матеріал стовпців Пластик

* Технічні характеристики Колонка JBL BOOMBOX можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Колонка JBL BOOMBOX

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на JBL BOOMBOX

Код товару: 187376
На замовлення, 1-3 дні
Gingko G004WT 1333 грн
Код товару: 187378
На замовлення, 1-3 дні
Gingko G004CH 1333 грн
Код товару: 306621
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →