Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Швейна машинка Janome VS 54s

Код товару: 184802
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Janome
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Швейні машини Швейна машинка Janome VS 54s

Для комфортної роботи виробник запропонував бічний обрізувач нитки та клавішу реверсу, що спрощує процедуру обробки матеріалів. При використанні вільного рукава знімного типу можна виконувати роботу з круговими виробами - манжети, комір, низ штанів та інше. Для виконання поставленої задачі в будь-яких умовах можна скористатися додатковим підсвічуванням робочої зони. Яскраве підсвічування допомагає майстру працювати з дрібними деталями. Завдяки опусканню рейки нижнього транспортера швачка зможе пришивати гудзики, а також впоратися з різними варіантами вишивки або штопки. Для досягнення високої швидкості роботи використається потужний двигун.

Ціна: 6364 грн
шт

Опис товару Швейна машинка Janome VS 54s

 Сучасна швейна машинка Janome VS 54 s призначена для експлуатації в домашніх умовах або для роботи в майстерні. Електромеханічна модель розрахована на 19 операцій, надаючи швачку можливість вибрати різні варіанти рядків. Наявність подвійного підйому лапки сприяє тому, що майстер може працювати з різними видами тканин: із щільними, тонкими або матеріями середнього ступеня щільності. Така техніка використовується для пошиття та ремонту одягу, а також для створення різноманітних декоративних елементів.

Швейна машинка Janome VS 54s Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Швейна машинка Janome VS 54s в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Швейні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Швейні машини и купити Швейна машинка Janome VS 54s в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Швейна машинка Janome VS 54s

Тип контролю Електромеханічна
Зворотна кнопка є
Освітлення є
Кількість швейних операцій 19
Виконання циклу Автомат
Лінії нема інформації
Показувати ні
Платформа Hicking нема інформації

* Технічні характеристики Швейна машинка Janome VS 54s можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Швейна машинка Janome VS 54s

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Janome VS 54s

Код товару: 208229
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 276178
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360361
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →