Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Швейна машинка Janome TOP 12

Код товару: 68802
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Janome
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Швейні машини Швейна машинка Janome TOP 12

Автоматичний ниткодівач. Можливість шиття подвійною голкою. Регулювання натягу ниток. Бічний обрізувач нитки. Опція штопки та вишивки. Авторегулювання притиску лапки. Функція намотування шпулечної нитки. Реверс для закріплення рядка. Знімна рукавна консоль. LED підсвічування робочої області.

Ціна: 6106 грн
шт

Опис товару Швейна машинка Janome TOP 12

 Якщо Вам потрібна проста в експлуатації і надійна в роботі модель швейної машинки, зверніть увагу на такий варіант, як Janome TOP 12. Вона відноситься до типу електромеханічних моделей з типом човника, що коливається, яка дозволить Вам з легкістю виконувати основні завдання, навіть якщо Ви не є професіоналом швейної майстерності. Janome TOP 12 пропонує для роботи 13 різних операцій та стільки ж типів рядків. Також у процесі експлуатації Ви зможете регулювати довжину стібка до 4 мм та ширину рядка до 5 мм, вибирати ступінь притиску лапки до робочої поверхні та натягу нитки, підбираючи оптимальні умови для роботи залежно від типу тканини. Стануть в нагоді передбачені в Janome TOP 12 функція реверсу, оверлочна строчка і трикотажний шов, а також підсвічування робочої поверхні і вбудований ниткодивач.

Швейна машинка Janome TOP 12 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Швейна машинка Janome TOP 12 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Швейні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Швейні машини и купити Швейна машинка Janome TOP 12 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Швейна машинка Janome TOP 12

Тип контролю електромеханічна
Зворотна кнопка є
Освітлення є
Кількість швейних операцій 13
Виконання циклу напівавтомат
Лінії пряма, зигзаг, еластична, потайна, трикотажна, рядок для пришивання гумки, мережива, оверлочні рядки, сполучні, декоративна
Показувати ні
Платформа Hicking є

* Технічні характеристики Швейна машинка Janome TOP 12 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Швейна машинка Janome TOP 12

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Janome TOP 12

Код товару: 47749
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 45967
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342206
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →