Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Швейна машинка Janome Sew Line 300

Код товару: 72318
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Janome
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Швейні машини Швейна машинка Janome Sew Line 300

Тип: Електромеханічна. Тип човна: горизонтальний. Кількість швейних операцій: 15. Кількість типів рядків: 15. Варіант виконання петлі: напівавтомат. Потужність: 40 Вт

Ціна: 7396 грн
шт

Опис товару Швейна машинка Janome Sew Line 300

 Електромеханічна швейна машинка Janome SewLine 300 з горизонтальним човником відноситься до середнього класу. Шейна машинка, що володіє набором всіх основних і необхідних функцій, чудово підійде для шиття і ремонту одягу. Вона проста у використанні, її швидко освоїть навіть новачок.

Модель виконує 15 видів рядка, серед яких прямий рядок, трикотажний рядок, оверлочні та потаємні рядки, зигзаг, еластичний і трикотажний зигзаг, рядок мережка, петля-напівавтомат. Довжина стібка регулюється від 0 до 4 мм, ширина зигзагу – до 5 мм. На корпусі машинки розташований ниткообрізач. Серед інших функціональних можливостей варто виділити: ниткодивач, регулятор натягу верхньої нитки,система автонамотки шпульки, зворотний хід (реверс), система швидкозмінних лапок, підйом лапки до 14 мм.
 
Конструкція машинки має знімний рукав для зручнішої обробки вузьких та кругових виробів. Для зберігання швейного приладдя та аксесуарів в одному місці передбачено окремий відсік у корпусі. Швидкість шиття регулюється за допомогою ножної педалі.

Швейна машинка Janome Sew Line 300 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Швейна машинка Janome Sew Line 300 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Швейні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Швейні машини и купити Швейна машинка Janome Sew Line 300 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Швейна машинка Janome Sew Line 300

Тип контролю Електромеханічна
Зворотна кнопка є
Освітлення є
Кількість швейних операцій 15
Виконання циклу напівавтомат
Лінії декоративна, для підшивання потайним швом, зигзаг, краєобметочна (оверлочна), пряма, посилена пряма, посилений зигзаг, еластична для підшивання потайним швом, еластична для трикотажу, еластичний зигзаг для пришивання гумки
Показувати ні
Платформа Hicking є

* Технічні характеристики Швейна машинка Janome Sew Line 300 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Швейна машинка Janome Sew Line 300

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Janome Sew Line 300

Код товару: 74218
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 328086
На замовлення, 1-3 дні
Veritas JSA18 7439 грн
Код товару: 328085
На замовлення, 1-3 дні
Veritas Anna 7654 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →