Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Швейна машинка Janome L 394

Код товару: 326331
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Janome
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Швейні машини Швейна машинка Janome L 394

Швейна машинка Janome L 394 - потужна та проста в управлінні швейна машинка підійде як новачкам, так і професіоналам та порадує своїм оригінальним дизайном.

Ціна: 10105 грн
шт

Опис товару Швейна машинка Janome L 394

Швейна машинка Janome L 394 - потужна та проста в управлінні швейна машинка підійде як новачкам, так і професіоналам і порадує своїм оригінальним дизайном.
 
Модель отримала міцний металевий корпус, вертикальний човник, що гойдається, для подачі нижньої нитки і напівавтоматичний спосіб формування петлі. Для регулювання швидкості шиття використовується ножна педаль, а для роботи з рукавами, циліндричними елементами одягу та важкодоступними місцями нагоді рукавна платформа знімного типу.
 
Завдяки високої потужності та гнучким налаштуванням ви можете працювати навіть із найскладнішими виробами та різними за ступенем щільності тканинами - від шовку до трикотажу танатуральної шкіри. Janome L 394 дозволяє регулювати довжину стібка (до 4 мм), ширину зигзагу (до 5 мм), натяг нитки та тиск лапки на тканину. Причому підйом лапки тут подвійний, загалом до 11 мм. Всього доступна 21 швейна операція з робочими, трикотажними, оверлочними, декоративними та підшивочними строчками.
 
З потаємними рядками ви завжди швидко і якісно підієте штани, спідниці, а з оверлочними - обробите відріз виробу, виключаючи його розпускання. У комплектацію входять різні лапки (універсальна, для вшивання блискавки, для атласного рядка і для вимітування петлі), розпірник, набір голок, шпульки. Для більш зручного використання скористайтесь підсвічуванням робочої зони, ручкоюдля перенесення та жорстким чохлом для зберігання та транспортування.

Швейна машинка Janome L 394 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Швейна машинка Janome L 394 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Швейні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Швейні машини и купити Швейна машинка Janome L 394 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Швейна машинка Janome L 394

Тип контролю Электромеханическое
Зворотна кнопка Есть
Освітлення Есть
Кількість швейних операцій 21
Виконання циклу Полуавтомат
Лінії Рабочие
Трикотажные
Оверлочные
Декоративные
Подшивочные
Платформа Hicking Есть

* Технічні характеристики Швейна машинка Janome L 394 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Швейна машинка Janome L 394

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Janome L 394

Код товару: 317389
На замовлення, 1-3 дні
Veritas Emily 10621 грн
Код товару: 365545
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342207
На замовлення, 1-3 дні
Brother FS 45E 11137 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →