Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Швейна машинка Janome Dress Code

Код товару: 120047
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Janome
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Швейні машини Швейна машинка Janome Dress Code

Швейна машинка Janome Dress Code є однією з останніх розробок японської компанії-виробника. Представлена ​​електромеханічна модель відрізняється удосконаленою конструкцією та якісним складанням. Це дозволяє швачки працювати з різними типами тканин, що позитивно позначається на результатах роботи в цілому.

Ціна: 8772 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Швейна машинка Janome Dress Code

Швейна машинка Janome Dress Code є однією з останніх розробок японської компанії-виробника. Представлена ​​електромеханічна модель відрізняється удосконаленою конструкцією та якісним складанням. Це дозволяє швачку працювати з різними типами тканин, що позитивно позначається на результатах роботи в цілому.
 
Машина доповнена потужним двигуном, продуктивної роботи якого достатньо для успішної обробки навіть натуральної шкіри та щільних джинсових матеріалів. Показники споживаної потужності становлять 60 Вт. Японська модель розрахована на 25 швейних операцій, що передбачає виконання різних варіантів робочихрядків.
 
Тривалий термін експлуатації пристрою - заслуга металевого каркасу. Основа виконана із сталі, доповнена антикорозійним покриттям. Корпусна частина представлена ​​в білому кольорі та виготовлена ​​із міцного пластику, який оберігає внутрішній механізм від вологи та інших негативних факторів.
 
Притискна лапка машинки легко знімається і пристібається назад, що дозволяє швачку здійснювати швидку заміну деталі. Зміна лапок можлива за рахунок представлених моделей у наборі разом із швейною машинкою.
 
Швейна машина Janome Dress Code виготовляється для внутрішнього японського та європейського ринку, що гарантує найвищу якість, стабільнуроботу та бездоганну надійність.

Швейна машинка Janome Dress Code Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Швейна машинка Janome Dress Code в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Швейні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Швейні машини и купити Швейна машинка Janome Dress Code в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Швейна машинка Janome Dress Code

Тип контролю Електромеханічна
Зворотна кнопка Є
Освітлення Яскраве LED підсвічування робочої області
Кількість швейних операцій 25
Виконання циклу Автомат
Лінії Максимальна довжина стібка (мм): 4
Максимальна ширина рядка (мм): 5

Виконувані рядки:
Декоративна
Зигзаг
Оверлочна
Потайна
Пряма
Еластична для трикотажу
Платформа Hicking Є

* Технічні характеристики Швейна машинка Janome Dress Code можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Швейна машинка Janome Dress Code

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Janome Dress Code

Код товару: 258081
На замовлення, 1-3 дні
iSEW R200 9116 грн
Код товару: 317389
На замовлення, 1-3 дні
Veritas Emily 10621 грн
Код товару: 365545
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →