Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Швейна машинка Janome ART 4045

Код товару: 87967
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Janome
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Швейні машини Швейна машинка Janome ART 4045

Побутова швейна машина Janome ART 4045 – чудова та продуктивна модель електромеханічної швейної машини, яка відрізняється сучасним оригінальним дизайном та повним набором усіх необхідних функцій. Її відрізняє ідеальне поєднання робочих і декоративних рядків, завдяки чому машина сподобається як професійним досвідченим швачкам, так і початківцям рукоділкам.

Ціна: 6794 грн
шт

Опис товару Швейна машинка Janome ART 4045

Побутова швейна машина Janome ART 4045 – чудова та продуктивна модель електромеханічної швейної машини, яка відрізняється сучасним оригінальним дизайном та повним набором усіх необхідних функцій. Її відрізняє ідеальне поєднання робочих і декоративних рядків, завдяки чому машина сподобається як професійним досвідченим швачкам, так і початківцям рукоділницям.
 
Машина чудово справляється з будь-яким видом відомої тканини - від шовку до грубої джинси. Вона вміє виконувати 18 швейних операцій, тому у вас є можливість використовувати машинку навіть у невеликому ательє. Здатна досягти максимальної швидкості роботи 650 ст/хв. при висоті підйому лапки 11 мм. Швидкість шиття виВи можете відрегулювати за допомогою педалі. Вертикальний човник класичного типу, що коливається, завдяки особливостям своєї роботи гарантує, що ваша швейна машинка буде працювати виключно плавно і тихо.
 
Побутова швейна машина Janome ART 4045 - легка і зручна, при цьому вона має каркас з надійної сталі, яка має гіпоалергенність і високі екологічні показники. Такий каркас гарантує довговічність служби пристрою. Робочий набір рядків машинки досить великий, серед них трикотажні та оверлочні рядки.
 
Janome ART 4045 має функцію, яку дуже цінують швачки, - петля-напівавтомат, оскільки ця функція серйозно полегшує вам операціювиконання різної довжини петлі. Ви зможете регулювати довжину (0-4 мм) та ширину (0-5 мм) стібка «зигзаг». Конструкція машини максимально зручна – ви можете зняти фрагмент її столика, щоб ви могли з комфортом обробляти низ штанів, манжети та подібні вироби. Машинка дозволяє за лічені секунди замінити лапку.
 

Потужність її двигуна становить 85 Вт, що дозволить вам шити в оптимальному режимі. У комплектацію пристрою входять набір голок, шпульки, три різні лапки (для «блискавки», для петлі та для потайного шва), розпірник, електропедаль та штопальна пластина.

Швейна машинка Janome ART 4045 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Швейна машинка Janome ART 4045 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Швейні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Швейні машини и купити Швейна машинка Janome ART 4045 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Швейна машинка Janome ART 4045

Тип контролю Електромеханічна
Зворотна кнопка Є
Освітлення Підсвічування робочої зони LED
Кількість швейних операцій 15
Виконання циклу Напівавтомат
Лінії Максимальна ширина рядка: 5 мм
Максимальна довжина стібка: 4 мм

Виконувані рядки:
Зигзаг
Оверлочна
Пряма
Показувати Ні
Платформа Hicking Є

* Технічні характеристики Швейна машинка Janome ART 4045 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Швейна машинка Janome ART 4045

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Janome ART 4045

Код товару: 276177
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 276179
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 74218
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →