Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Швейна машинка Jaguar IQ 100

Код товару: 159697
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Jaguar
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Швейні машини Швейна машинка Jaguar IQ 100

Швейна машинка Jaguar IQ 100 – технологічна модель від японського виробника з комп'ютерним керуванням. Виконує 100 операцій, викидає 12 видів петель автомат та 1 у напівавтоматичному режимі. Швейна машина Jaguar IQ 100 під час кожного пошиття буде підтверджувати правильність Вашого вибору.

Ціна: 9933 грн
шт

Опис товару Швейна машинка Jaguar IQ 100

Швейна машинка Jaguar IQ 100 – технологічна модель від японського виробника з комп'ютерним керуванням. Виконує 100 операцій, викидає 12 видів петель автомат та 1 у напівавтоматичному режимі.
 
Велика кількість програм складається з робочих, трикотажних, оверлочних, декоративних швів і надає цій моделі статусу «універсальної машини», яка підходить для всіх можливих робіт швейної справи, навіть квілтингу, печворку та скрапбукінгу.
 
Окрім такого асортименту швів, ця модель має велику кількість функцій для комфортної роботи, такими як: електронний реверс, кнопка СТАРТ/СТОП, регулятор швидкості, позиціонер голки, вбудований автоматичнийниткодивач, шиття подвійною голкою, датчик підняття лапки і не тільки.
 
На корпусі машини знаходиться великий інформаційний дисплей, що відображає всі налаштування, та клавіші швидкого доступу до основних рядків. Серед комп'ютерних машин ця модель виділяється човником вертикального розташування, 6-ти сегментною рейкою транспортера, міцним корпусом та потужним двигуном, що дозволяє особливо не перебирати для шиття нитки та тканини.
 
Швейна машина Jaguar IQ 100 під час кожного пошиття буде підтверджувати правильність Вашого вибору.

Швейна машинка Jaguar IQ 100 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Швейна машинка Jaguar IQ 100 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Швейні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Швейні машини и купити Швейна машинка Jaguar IQ 100 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Швейна машинка Jaguar IQ 100

Тип контролю Комп'ютерна
Зворотна кнопка Є
Освітлення Є
Кількість швейних операцій 100
Виконання циклу Автомат
Лінії Максимальна ширина рядка 6.5 мм
Максимальна довжина стібка 4.5 мм
Електронна зміна параметрів рядка
Показувати LED дисплей із функцією "Швейний консультант"
Платформа Hicking Є

* Технічні характеристики Швейна машинка Jaguar IQ 100 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Швейна машинка Jaguar IQ 100

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Jaguar IQ 100

Код товару: 317389
На замовлення, 1-3 дні
Veritas Emily 10621 грн
Код товару: 365545
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342207
На замовлення, 1-3 дні
Brother FS 45E 11137 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →