Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники JABRA Elite Active 75t Titanium Black

Код товару: 255189
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Jabra
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники JABRA Elite Active 75t Titanium Black

Навушники TWS ("повністю бездротові") спосіб підключення: бездротовий конструкція: вакуумні ("затички") акустичне оформлення: закриті випромінювач: динамічні

Ціна: 6321 грн
шт

Опис товару Навушники JABRA Elite Active 75t Titanium Black

 JABRA Elite Active 75t Titanium Black - це функціональні бездротові TWS навушники, розроблені спеціально для тих, хто веде активний спосіб життя та займається спортом. Завдяки особливій конструкції гарнітура надійно фіксується у вухах і не випадає навіть під час дуже інтенсивних тренувань. 6-мм динаміки з активним шумопоглинанням, чудово відтворюють баси, високі, середні та низькі частоти в діапазоні від 20 Гц до 20000 Гц. Завдяки сучасному протоколу бездротового зв'язку Bluetooth 5.0 та кодекам AAC, SBC, навушники дають можливість слухати улюблені треки прямо зі свого смартфона або планшета без перешкод та затримок. З JABRA Elite Active 75t Titanium Black можна швидко перемикатися з прослуховування музики на дзвінки абовикликати голосового помічника, а також гортати пісні та ставити їх на паузу. Одного заряду вистачить на 7,5 години безперервного прослуховування аудіо, а з використанням зарядного чохла час автономної роботи збільшується до 28 годин. Клас захисту IP57 забезпечує навушникам відмінний захист не тільки від пилу, а й від впливу поту та дощу. Серед інших особливостей моделі варто виділити технологію передачі мови з 4 мікрофонами, підтримку бездротової та швидкої зарядки, 3 пари змінних амбушюр (S, M, L), сумісність з Apple, iOS та Android пристроями. Легкі та компактні навушники підтримують як швидку, так і бездротову зарядку.

Навушники JABRA Elite Active 75t Titanium Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники JABRA Elite Active 75t Titanium Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники JABRA Elite Active 75t Titanium Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники JABRA Elite Active 75t Titanium Black

Тип Навушники TWS ("повністю бездротові")
Тип дизайну вакуумні ("затички")
Метод з'єднання бездротовий
Версія Bluetooth Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції закриті
Тип кріплення внутрішньоканальне
Дизайн випромінювача Динамічний
Додатково Ідеальне рішення для занять спортом. Відмінна якість звуку для улюбленої музики та розмов по телефону, надійна фіксація, захист від води.
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Навушники JABRA Elite Active 75t Titanium Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники JABRA Elite Active 75t Titanium Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на JABRA Elite Active 75t Titanium Black

Код товару: 318386
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332129
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332155
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →