Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Самокат iTrike JR 3-064-A Black

Код товару: 180089
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: ITrike
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Скутер Самокат iTrike JR 3-064-A Black

Катання на самокаті є одним з активних розваг для дитини, що підходить для використання з раннього віку. Такий вид транспорту є найбільш безпечним, тому всі шанси отримати травму зводяться до мінімуму. Стильний дизайн приверне увагу всіх оточуючих та сподобається Вашій дитині.

Ціна: 774 грн
шт

Опис товару Самокат iTrike JR 3-064-A Black

 Дитячий Самокат JR 3-064-A MAXI стане чудовим подарунком для дитини віком від 3 років. І не важливо хлопчик це чи дівчинка. Можна підібрати відповідну модель для будь-якої статі та віку. В наявності є кілька кольорів даної моделі: чорний, синій, зелений та червоний.

 
Яскравий дитячий транспорт витримує досить великі навантаження завдяки якісним міцним матеріалам. Максимально допустима вага користувача 50 кг. Це при порівняно малій вазі виробу, всього 2,7 кг.
 
Він має конструкцію, що складається, і без проблем транспортується в необхідне для гри місце.
 
Висота керма самоката підлаштовується під зростання дитини і зростатиме разом із нею. Ручкивиконані з м'якого ковзного матеріалу і дуже зручні для керування. Для того, щоб зробити поворот, потрібно нахилити кермо у відповідний бік.
 
Самокат оснащений трьома колесами, що гарантує значну стійкість та надійність, а також впевненість у безпеці його власника. Вони виконані з досить міцного м'якого матеріалу, рухаються плавно і безшумно. Для того, щоб спрацювало гальмо, потрібно натиснути на крило над заднім колесом. На великій швидкості в колесах включається підсвічування, що виглядає дуже ефектно.
 

Самокат iTrike JR 3-064-A Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Самокат iTrike JR 3-064-A Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Скутер купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Скутер и купити Самокат iTrike JR 3-064-A Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Самокат iTrike JR 3-064-A Black

Вікова група від 5 років
Максимальне навантаження 50
Кількість коліс 3
Складний дизайн Без складної конструкції
Колісний матеріал ПВХ
Забарвлення чорний

* Технічні характеристики Самокат iTrike JR 3-064-A Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Самокат iTrike JR 3-064-A Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на iTrike JR 3-064-A Black

Код товару: 327283
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 327286
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 226168
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →