Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники IPega R-006

Код товару: 217847
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: IPega
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники IPega R-006

Тип навушників Накладні Діапазон частот навушників 20 - 20000 Вага 296 г

Ціна: 1419 грн
шт

Опис товару Навушники IPega R-006

Ігрові навушники Ipega PG-R006 забезпечують приголомшливе стереозвучання для того, щоб ви могли повністю поринути в геймплей, відгородившись від сторонніх шумів. Крім того, модель має достатню функціональність, щоб задовольнити високі запити геймерів. Корпус навушників виконаний з чорного матового пластику з контрастними вставками зеленого або синього кольору. Оголов'я можна самостійно регулювати, висуваючи його на потрібну довжину. Це дозволяє використовувати девайс як дорослій, так і дитині, без втрати комфорту. Накладка на дужці та м'які амбушюри гарантують відсутність неприємних відчуттів навіть за тривалого носіння навушників. Функціонал Модель отримала відвиробника ультратонкі мембрани динаміків, за рахунок яких досягається висока чіткість звуку та його глибина. Девайс також відрізняється чудовою якістю аудіо декодування. Мікрофон можна розміщувати під найзручнішим для користувача кутом, а якщо він не потрібен – достатньо прибрати його нагору. У ньому є функція активного шумозаглушення для більш якісного і точного звучання голосу. Щоб швидко змінити гучність динаміків, достатньо скористатися вбудованим пультом керування. З його допомогою також вмикається та вимикається мікрофон. Особливості Ipega PG-R006 можна підключати до ПК, планшетів, смартфонів, а також різних ігрових консолей, що мають аудіороз'єм 3.5 мм. Кабель довжиною 200мм дозволяє вільно рухатись під час гри. Підсумок Бюджетні навушники від бренду Ipega підійдуть не тільки для ігор - у них можна насолоджуватися улюбленою музикою, дивитися фільми, спілкуватися з друзями через мережу. Така ігрова гарнітура за рахунок простоти конструкції прослужить не один рік, незалежно від інтенсивності використання.

Навушники IPega R-006 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники IPega R-006 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники IPega R-006 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники IPega R-006

Тип Навушники ігрові
Тип дизайну Накладні
Метод з'єднання Провідне
Версія Bluetooth Ні
Тип акустичної конструкції Закрите
Тип кріплення Оголів'я
Дизайн випромінювача Динамічний
Додатково Довжина дроту 2м
Розмір динаміка 40мм
Опір мікрофона 2.2К Ом
Чутливість мікрофона: - 38 ± 4 дБ
Розмір мікрофона: 6,0*2,7 мм
Інтерфейс: 3.5 мм
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Навушники IPega R-006 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники IPega R-006

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на IPega R-006

Код товару: 278885
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313241
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313258
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →